דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אומצה ברוטב בצל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אומצה ברוטב בצל

אומצה ברוטב בצל

(0)
35 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מנה בשרית נהדרת לארוחת שבת - וגם טיפ לתוספת ירוקה ומרעננת

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
נתח אסאדו בקר
2  כפות
מרגרינה
0  לפי הטעם
פלפל
1  כוס
יין אדום
0.5  כוס
מים רותחים
3  כפות
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים מחבת כבדה, רצוי מחבת גריל. מפלפלים את הסטייקים משני הצדדים ומניחים על המחבת עם חצי כף מרגרינה. כשהסטייק "מזיע" מלמעלה הופכים וממשיכים עד שהוא מוכן.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים, מערבבים היטב את אבקת מרק הבצל במים הרותחים.
  • שלב 3

    0 דקות
    כשהסטייקים מוכנים מעבירים לצלחות ויוצקים את היין למחבת ומרחיקים את הפנים מחשש לנתז.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את המרק המדולל, מרתיחים שוב,
  • שלב 5

    0 דקות
    מסירים מהאש ומוסיפים את שאר המרגרינה. מערבבים היטב עד שהמרגרינה נמסה לגמרי ומעדנת את הרוטב.
  • שלב 6

    0 דקות
    יוצקים מעל הבשר ומגישים.
אומצה ברוטב בצל

שלב 1 מתוך 6

מחממים מחבת כבדה, רצוי מחבת גריל. מפלפלים את הסטייקים משני הצדדים ומניחים על המחבת עם חצי כף מרגרינה. כשהסטייק "מזיע" מלמעלה הופכים וממשיכים עד שהוא מוכן.

אומצה ברוטב בצל

שלב 2 מתוך 6

בינתיים, מערבבים היטב את אבקת מרק הבצל במים הרותחים.

אומצה ברוטב בצל

שלב 3 מתוך 6

כשהסטייקים מוכנים מעבירים לצלחות ויוצקים את היין למחבת ומרחיקים את הפנים מחשש לנתז.

אומצה ברוטב בצל

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את המרק המדולל, מרתיחים שוב,

אומצה ברוטב בצל

שלב 5 מתוך 6

מסירים מהאש ומוסיפים את שאר המרגרינה. מערבבים היטב עד שהמרגרינה נמסה לגמרי ומעדנת את הרוטב.

אומצה ברוטב בצל

שלב 6 מתוך 6

יוצקים מעל הבשר ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים