דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
צ'ורוס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. צ'ורוס

צ'ורוס

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
קינוח מהמטבח הארגנטינאי: אצבעות בצק רבוך מטוגנות בשמן עמוק. אל תשכחו לטבול בשוקולד לפני שנותנים ביס

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.75  כוסות
מים
0.25  כוס
סוכר לבן
1  קורט
מלח
0.5  כפית
תמצית וניל
1.75  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
3 
ביצה
1  טיפה
שמן קנולה לטיגון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרתיחים בסיר מים, סוכר מלח ותמצית וניל. מוסיפים קמח תופח ומערבבים בכף עץ, עד שהתערובת נפרדת מדפנות הסיר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מורידים מהאש ומחכים שיתקרר מעט. מעבירים לקערת המיקסר עם וו לישה, מערבבים ומוסיפים את הביצים בהדרגה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מעבירים את התערובת לשק זילוף.
  • שלב 4

    0 דקות
    מזליפים את הבצק דרך צנתר משונן על גבי מגש עם נייר אפייה, בשורות ארוכות. מקפיאים.
  • שלב 5

    0 דקות
    לאחר שהתערובת מתגבשת במקפיא, מסמנים בעזרת סכין חריצים לאורך השורות, כל 5 ס"מ. שוברים או חותכים את המקלות לפי הסימון.
  • שלב 6

    0 דקות
    מטגנים בשמן רותח עד להזהבה ומגישים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מומלץ להגיש עם רוטב שוקולד.
צ'ורוס

שלב 1 מתוך 7

מרתיחים בסיר מים, סוכר מלח ותמצית וניל. מוסיפים קמח תופח ומערבבים בכף עץ, עד שהתערובת נפרדת מדפנות הסיר.

צ'ורוס

שלב 2 מתוך 7

מורידים מהאש ומחכים שיתקרר מעט. מעבירים לקערת המיקסר עם וו לישה, מערבבים ומוסיפים את הביצים בהדרגה.

צ'ורוס

שלב 3 מתוך 7

מעבירים את התערובת לשק זילוף.

צ'ורוס

שלב 4 מתוך 7

מזליפים את הבצק דרך צנתר משונן על גבי מגש עם נייר אפייה, בשורות ארוכות. מקפיאים.

צ'ורוס

שלב 5 מתוך 7

לאחר שהתערובת מתגבשת במקפיא, מסמנים בעזרת סכין חריצים לאורך השורות, כל 5 ס"מ. שוברים או חותכים את המקלות לפי הסימון.

צ'ורוס

שלב 6 מתוך 7

מטגנים בשמן רותח עד להזהבה ומגישים.

צ'ורוס

שלב 7 מתוך 7

מומלץ להגיש עם רוטב שוקולד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • צ'ורוס לחנוכה

    צ'ורוס לחנוכה

    30 דקות בינוני
  • צ'ורוס דפי לזניה

    צ'ורוס דפי לזניה

    25 דקות קל
  • סירות" צ'ורוס עם קרם גבינה ומנגו"

    סירות" צ'ורוס עם קרם גבינה ומנגו"

    80 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים