דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כפתה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כפתה

כפתה

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סיגל ישראלי
כדורי בשר ואורז מבושלים במרק עם קישואים, כרוב וחומוס. תבשיל חורפי ומענג בסיר אחד

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
עוף טחון
0.25  כוס
אורז לבן עגול
1 
בצל
0  לפי הטעם
שמיר קצוץ
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
כורכום
2 
קישוא
1 
כרוב
1  כוס
גרגירי חומוס מושרה יום קודם
2  כפות
אבקת מרק עוף אמיתי כשר לפסח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    שוטפים את האורז. מערבבים את הבשר עם האורז והתבלינים. *ניתן להמיר את העוף בהודו טחון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 2

    0 דקות
    מגרדים על פומפייה גסה את הבצל ומוסיפים יחד עם השמיר הקצוץ לתערובת הבשר.
  • שלב 3

    0 דקות
    לשים את התערובת לעיסה אחת גדולה. יש אפשרות לשמור את התערובת במקרר יום לפני בשביל שהטעמים יעמיקו.
  • שלב 4

    0 דקות
    בינתיים מכינים את המרק: חותכים את הקישואים לקוביות, את הכרוב חותכים לארבע ושמים בתוך סיר גדול עם מים. מבשלים.
  • שלב 5

    60 דקות
    יוצרים כדורים בינוניים ומוסיפים למרק. ממשיכים לבשל לפחות 60 דקות על אש נמוכה.
כפתה

שלב 1 מתוך 5

שוטפים את האורז. מערבבים את הבשר עם האורז והתבלינים. *ניתן להמיר את העוף בהודו טחון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

כפתה

שלב 2 מתוך 5

מגרדים על פומפייה גסה את הבצל ומוסיפים יחד עם השמיר הקצוץ לתערובת הבשר.

כפתה

שלב 3 מתוך 5

לשים את התערובת לעיסה אחת גדולה. יש אפשרות לשמור את התערובת במקרר יום לפני בשביל שהטעמים יעמיקו.

כפתה

שלב 4 מתוך 5

בינתיים מכינים את המרק: חותכים את הקישואים לקוביות, את הכרוב חותכים לארבע ושמים בתוך סיר גדול עם מים. מבשלים.

כפתה

שלב 5 מתוך 5

יוצרים כדורים בינוניים ומוסיפים למרק. ממשיכים לבשל לפחות 60 דקות על אש נמוכה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים