דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטליקו טורקי - מבית טורקי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטליקו טורקי - מבית טורקי

פסטליקו טורקי - מבית טורקי

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: לוזונית
מאפה טורקי במילוי חצילים וגבינה, קל להכנה וטעים

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
בצק עלים
3 
פנים של חציל
1  נתח
גבינה צפתית
1  גביע
גבינת קוטג'
0.5  גביע
גבינה לבנה רכה 5%
5 
ביצה
2  כפות
קמח לבן
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    קולים את החצילים (עטופים בנייר כסף) על גבי אש גלויה, עד שיתרככו, מקלפים ומניחים במסננת עם מלח עד שיגירו את כל הנוזלים (כשעתיים שלוש).
  • שלב 2

    0 דקות
    לאחר הסינון, למעוך בעזרת סכין את החצילים, להכניס לקערה ולערבב עם יתר החומרים.
  • שלב 3

    30 דקות
    קונסטרוקציה: בתבנית עגולה או מלבנית פיירקס/טפלון, משומנת, לסדר מחצית מן הבצק, כולל דפנות, לשפוך את כל הבלילה על הבצק, ולכסות בשארית הבצק. לחרוץ פסים באלכסון, כך שיווצרו מעויינים, ולהכניס לתנור בחום בינוני 180 מעלות ל-25-30 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    לבדוק מדי פעם שלא נשרף.
פסטליקו טורקי - מבית טורקי

שלב 1 מתוך 4

קולים את החצילים (עטופים בנייר כסף) על גבי אש גלויה, עד שיתרככו, מקלפים ומניחים במסננת עם מלח עד שיגירו את כל הנוזלים (כשעתיים שלוש).

פסטליקו טורקי - מבית טורקי

שלב 2 מתוך 4

לאחר הסינון, למעוך בעזרת סכין את החצילים, להכניס לקערה ולערבב עם יתר החומרים.

פסטליקו טורקי - מבית טורקי

שלב 3 מתוך 4

קונסטרוקציה: בתבנית עגולה או מלבנית פיירקס/טפלון, משומנת, לסדר מחצית מן הבצק, כולל דפנות, לשפוך את כל הבלילה על הבצק, ולכסות בשארית הבצק. לחרוץ פסים באלכסון, כך שיווצרו מעויינים, ולהכניס לתנור בחום בינוני 180 מעלות ל-25-30 דקות.

פסטליקו טורקי - מבית טורקי

שלב 4 מתוך 4

לבדוק מדי פעם שלא נשרף.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל טורקי
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטליקו (פסטל סלוניקאי)

    פסטליקו (פסטל סלוניקאי)

    90 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים