דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גלידוניות נוגט ביתיות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גלידוניות נוגט ביתיות

גלידוניות נוגט ביתיות

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: קורל חוטה
גלידוניות טעימות שמכינים בבית בקלות ומתמכרים במהירות

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  מיכל
גבינת ריקוטה למריחה 5% (200 גרם)
150  גרם
חלב מרוכז ממותק
2  כפות
אינסטנט פודינג בטעם נוגט
100  גרם
שוקולד מריר קצוץ
1  כף
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מניחים בקערה את גבינת הריקוטה, חלב מרוכז, ופודינג נוגט ומערבבים היטב עד בלילה חלקה ללא גושים.
  • שלב 2

    5 דקות
    מעבירים את בלילת הגלידוניות לתבנית קוביות קרח, או משטחים בתבנית אנגליש קייק חד פעמית.
  • שלב 3

    1 דקות
    מעבירים להקפאה ל-8 שעות לפחות.
  • שלב 4

    5 דקות
    לאחר ההקפאה - מחלצים את קוביות הגלידוניות מתבנית הקרח. או לחילופין אם הכנתם בתבנית אנגליש קייק אז מקלפים את התבנית ומחלצים את הבלילה הקפואה- חותכים ל-20 קוביות בעזרת סכין חדה.
  • שלב 5

    1 דקות
    מחזירים להקפאה את הגלידוניות עד שהציפוי מוכן.
  • שלב 6

    1 דקות
    להכנת הציפוי - בכוס חסינת חום (רצוי שתהיה גבוהה) מניחים שוקולד מריר קצוץ, עם כף שמן. מכניסים להמסה במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, מערבבים היטב עד שמקבלים שוקולד מומס חלק.
  • שלב 7

    5 דקות
    מוציאים את הגלידוניות מהמקפיא, וטובלים בזריזות בשוקולד המומס כך שמצפים את הגלידונית מכל צדדיה. מניחים את הגלידוניות המצופות על נייר אפייה. השוקולד המומס יתקשה עליהן מהר מאוד. אופציונלי לקשט באגוזי לוז גרוסים!
  • שלב 8

    1 דקות
    את הגלידוניות שומרים בהקפאה.
גלידוניות נוגט ביתיות

שלב 1 מתוך 8

מניחים בקערה את גבינת הריקוטה, חלב מרוכז, ופודינג נוגט ומערבבים היטב עד בלילה חלקה ללא גושים.

גלידוניות נוגט ביתיות

שלב 2 מתוך 8

מעבירים את בלילת הגלידוניות לתבנית קוביות קרח, או משטחים בתבנית אנגליש קייק חד פעמית.

גלידוניות נוגט ביתיות

שלב 3 מתוך 8

מעבירים להקפאה ל-8 שעות לפחות.

גלידוניות נוגט ביתיות

שלב 4 מתוך 8

לאחר ההקפאה - מחלצים את קוביות הגלידוניות מתבנית הקרח. או לחילופין אם הכנתם בתבנית אנגליש קייק אז מקלפים את התבנית ומחלצים את הבלילה הקפואה- חותכים ל-20 קוביות בעזרת סכין חדה.

גלידוניות נוגט ביתיות

שלב 5 מתוך 8

מחזירים להקפאה את הגלידוניות עד שהציפוי מוכן.

גלידוניות נוגט ביתיות

שלב 6 מתוך 8

להכנת הציפוי - בכוס חסינת חום (רצוי שתהיה גבוהה) מניחים שוקולד מריר קצוץ, עם כף שמן. מכניסים להמסה במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, מערבבים היטב עד שמקבלים שוקולד מומס חלק.

גלידוניות נוגט ביתיות

שלב 7 מתוך 8

מוציאים את הגלידוניות מהמקפיא, וטובלים בזריזות בשוקולד המומס כך שמצפים את הגלידונית מכל צדדיה. מניחים את הגלידוניות המצופות על נייר אפייה. השוקולד המומס יתקשה עליהן מהר מאוד. אופציונלי לקשט באגוזי לוז גרוסים!

גלידוניות נוגט ביתיות

שלב 8 מתוך 8

את הגלידוניות שומרים בהקפאה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חלבי
  • גלידה
  • שוקולד
  • אמצע שבוע
  • אחר הצהריים
  • מאכלים קרים
  • קינוח עליון
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גלידוניות ריבת חלב

    גלידוניות ריבת חלב

    25 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים