דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פתיתטוסט
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פתיתטוסט

פתיתטוסט

(1)
10 דקות
קל
מתכונאי/ת: בתיה שורק
ארוחת ערב מושלמת! אפשר להוסיף זיתים, תירס או מה שהילדים ואתם אוהבים

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.75  חבילה
פתיתים אפויים אורז אסם
1  כפית
שמן זית
1  גביע
גבינת קוטג' 5% או 9%
200  גרם
גבינת מוצרלה או צהובה מגוררת
1 
ביצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

10 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מבשלים את הפתיתים במים רותחים עם מעט מלח, כ-5 דקות או עד שהם רכים ומוכנים.
  • שלב 2

    2 דקות
    מסננים היטב, מערבבים עם כפית שמן זית, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  • שלב 3

    1 דקות
    מוסיפים את כל שאר המוצרים יחד (משאירים 1/4 מכמות הגבינה לפיזור).
  • שלב 4

    2 דקות
    משמנים טוסטר במעט שמן זית יוצקים כף מהתערובת ליצירת תלולית (לא למחוץ) כך יוצרים מס׳ תלוליות במרווחים ומעל כל פתיתטוסט מניחים קצת גבינה.
  • שלב 5

    1 דקות
    מניחים צ׳ופסטיק/ מקל כלשהו כך שהטוסטר לא יסגר עד הסוף, צורבים את הפתיתטוסט עם המקל לפחות דקה, מסירים את המקל וסוגרים לגמרי מחממים עד שקריספי וזהוב.
  • שלב 6

    2 דקות
    אפשר לשמור במקרר ולחמם בטוסטר שוב.
פתיתטוסט

שלב 1 מתוך 6

מבשלים את הפתיתים במים רותחים עם מעט מלח, כ-5 דקות או עד שהם רכים ומוכנים.

פתיתטוסט

שלב 2 מתוך 6

מסננים היטב, מערבבים עם כפית שמן זית, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

פתיתטוסט

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את כל שאר המוצרים יחד (משאירים 1/4 מכמות הגבינה לפיזור).

פתיתטוסט

שלב 4 מתוך 6

משמנים טוסטר במעט שמן זית יוצקים כף מהתערובת ליצירת תלולית (לא למחוץ) כך יוצרים מס׳ תלוליות במרווחים ומעל כל פתיתטוסט מניחים קצת גבינה.

פתיתטוסט

שלב 5 מתוך 6

מניחים צ׳ופסטיק/ מקל כלשהו כך שהטוסטר לא יסגר עד הסוף, צורבים את הפתיתטוסט עם המקל לפחות דקה, מסירים את המקל וסוגרים לגמרי מחממים עד שקריספי וזהוב.

פתיתטוסט

שלב 6 מתוך 6

אפשר לשמור במקרר ולחמם בטוסטר שוב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • צלייה
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • גבינות
  • עם גבינה
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • מנה ראשונה
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • אוכל מקומי
  • מנה עליונה
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים קלים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים