דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספגטי טונה ברוטב אדום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספגטי טונה ברוטב אדום

ספגטי טונה ברוטב אדום

(1)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: ניצן ירדן
פסטה מקורית ומפתיעה במיוחד עם נתחי טונה, רוטב אדום לוהט ונגיעות לימון כבוש וזיתים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו ספגטי
0.25  כוס
שמן זית
1 
בצל סגול חצוי ופרוס דק
2  שיני
שום קצוצות
0.5 
פלפל אדום חריף פרוס דק
2  כפות
רסק עגבניות
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
סוכר לבן
0.25  כפית
מלח
2  חבילות
טונה משומרת בשמן זית
1  כוס
זיתים קלמטה ללא גרעין חצויים
2  ענפי
בזיליקום קצוצים
2  כפות
לימון כבוש
3  כוסות
רוטבעגבניות לבישול פסטה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מבשלים את הספגטי, מסננים משמנים מעט ושומרים בצד.
  • שלב 2

    3 דקות
    בסיר רחב עם שמן זית מטגנים בצל סגול כ-3 דקות.
  • שלב 3

    3 דקות
    מוסיפים את השום והצ'ילי וממשיכים לטגן עד 3 דקות.
  • שלב 4

    5 דקות
    מוסיפים את הזיתים, טונ ממרח לימון כבוש, רסק עגבניות והבזיליקום, ומערבבים קלות.
  • שלב 5

    5 דקות
    מוסיפים 3 כוסות רוטב עגבניות פרפקטו ואת התבלינים ומבשלים 5 דקות.
  • שלב 6

    2 דקות
    מוסיפים את הספגטי המבושל. מערבבים ומגישים.
ספגטי טונה ברוטב אדום

שלב 1 מתוך 6

מבשלים את הספגטי, מסננים משמנים מעט ושומרים בצד.

ספגטי טונה ברוטב אדום

שלב 2 מתוך 6

בסיר רחב עם שמן זית מטגנים בצל סגול כ-3 דקות.

ספגטי טונה ברוטב אדום

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את השום והצ'ילי וממשיכים לטגן עד 3 דקות.

ספגטי טונה ברוטב אדום

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את הזיתים, טונ ממרח לימון כבוש, רסק עגבניות והבזיליקום, ומערבבים קלות.

ספגטי טונה ברוטב אדום

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים 3 כוסות רוטב עגבניות פרפקטו ואת התבלינים ומבשלים 5 דקות.

ספגטי טונה ברוטב אדום

שלב 6 מתוך 6

מוסיפים את הספגטי המבושל. מערבבים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חברים
  • פסטות
  • פסטות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • מנה עיקרית
  • אוכל מקומי
  • מנה עליונה
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • בישול במחבת
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • ארוחה לפי תקציב
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספגטי אלי אוליו

    ספגטי אלי אוליו

    30 דקות קל
  • ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    15 דקות קל
  • ספגטי במגוון פטריות

    ספגטי במגוון פטריות

    40 דקות בינוני
  • ספגטי בולונז טבעוני

    ספגטי בולונז טבעוני

    35 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים