דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אסקלופ עגל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אסקלופ עגל

אסקלופ עגל

(0)
25 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מירי שגיב
נתחי סינטה עגל מיושן בקראסט עשבי תיבול. קל מאוד להכנה והטעם מושלם

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
400  גרם
סינטה פרוס ל-6 פרוסות דקות
1  זר
פטרוזיליה
3  שיני
שום כתוש
1  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
1  כף
מלח
1  כף
קמח לבן לקימוח
1 
ביצה טרופה
0.5  כוס
שמן קנולה
0.5  כוס
ציר בקר
2 
תפוז סחוטים למיץ
1  כף
רסק תמרינד
1  כף
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
1  כפית
צ'ילי גרוס
2  כפות
סוכר לבן
1  כפית
מלח
1  כף
קורנפלור מומס ב-3 כפות מי ברז
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

25 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    טוחנים במעבד מזון או בבלנדר את עשבי התיבול והשום, מוסיפים את פירורי הלחם והמלח ומעבדים לקראסט ירקרק והומוגני בעל מרקם יבש די הצורך.
  • שלב 2

    0 דקות
    משטחים מעט את פרוסות העגל בידיים, מקמחים, טובלים בביצה הטרופה ומצפים היטב בקראסט עשבי התיבול.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים למחבת גדולה את חומרי הרוטב הנוזליים ומתבלים בצ'ילי, בסוכר ובמלח. מתקנים תיבול, מביאים לרתיחה ומסמיכים באמצעות בלילת הקורנפלור.
  • שלב 4

    10 דקות
    מחממים את שמן הסויה (או הקנולה) במחבת חמה ומטגנים את נתחי העגל המצופים. מעבירים לנייר סופג. *ניתן להמיר את ציר הבקר בציר עוף ואת המיץ תמרהינדי בחצי ס"מ תמר הינדי לח. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
אסקלופ עגל

שלב 1 מתוך 4

טוחנים במעבד מזון או בבלנדר את עשבי התיבול והשום, מוסיפים את פירורי הלחם והמלח ומעבדים לקראסט ירקרק והומוגני בעל מרקם יבש די הצורך.

אסקלופ עגל

שלב 2 מתוך 4

משטחים מעט את פרוסות העגל בידיים, מקמחים, טובלים בביצה הטרופה ומצפים היטב בקראסט עשבי התיבול.

אסקלופ עגל

שלב 3 מתוך 4

יוצקים למחבת גדולה את חומרי הרוטב הנוזליים ומתבלים בצ'ילי, בסוכר ובמלח. מתקנים תיבול, מביאים לרתיחה ומסמיכים באמצעות בלילת הקורנפלור.

אסקלופ עגל

שלב 4 מתוך 4

מחממים את שמן הסויה (או הקנולה) במחבת חמה ומטגנים את נתחי העגל המצופים. מעבירים לנייר סופג. *ניתן להמיר את ציר הבקר בציר עוף ואת המיץ תמרהינדי בחצי ס"מ תמר הינדי לח. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים