דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בולבניק - קוגל תפוחי אדמה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בולבניק - קוגל תפוחי אדמה

בולבניק - קוגל תפוחי אדמה

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: זהבה שומרי
המטבח היהודי בתפארתו: מנה מסורתית ונהדרת לשבת

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
תפוח אדמה לא מבושלים מרוסקים
2 
תפוח אדמה מבושלים ומרוסקים
1 
בצל מרוסק
5  כפות
קמח לבן גדושות
2 
ביצה
1  כף
מלח
1  כפית
פלפל
0.33  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לאחד את תפוחי האדמה המרוסקים, הבצל, קמח וביצים.
  • שלב 2

    0 דקות
    לתבל במלח ופלפל שחור (בהתאם לטעם האישי), לערבב לקבלת מסה אחידה.
  • שלב 3

    5 דקות
    ליצוק לתבנית תבנית פיירקס מלבנית גדולה ומשומנת עליה פיזרתם מעט פירורי לחם (ניתן לפזר גם קמח מצה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
  • שלב 4

    0 דקות
    לאפות בתנור שחומם מראש, בחום בינוני, עד השחמה. לקראת סוף האפייה לפזר קוביות מרגרינה - הן משחימות את הקוגל לצבע כהה יותר.
בולבניק - קוגל תפוחי אדמה

שלב 1 מתוך 4

לאחד את תפוחי האדמה המרוסקים, הבצל, קמח וביצים.

בולבניק - קוגל תפוחי אדמה

שלב 2 מתוך 4

לתבל במלח ופלפל שחור (בהתאם לטעם האישי), לערבב לקבלת מסה אחידה.

בולבניק - קוגל תפוחי אדמה

שלב 3 מתוך 4

ליצוק לתבנית תבנית פיירקס מלבנית גדולה ומשומנת עליה פיזרתם מעט פירורי לחם (ניתן לפזר גם קמח מצה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).

בולבניק - קוגל תפוחי אדמה

שלב 4 מתוך 4

לאפות בתנור שחומם מראש, בחום בינוני, עד השחמה. לקראת סוף האפייה לפזר קוביות מרגרינה - הן משחימות את הקוגל לצבע כהה יותר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים