דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ביריאני כבש בסגנון קשמירי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ביריאני כבש בסגנון קשמירי

ביריאני כבש בסגנון קשמירי

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מנה עיקרית חגיגית ועשירה של מסעדת אינדירה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
בשר כבש חתוך לקוביות
1  קילוגרם
אורז ארוך
3 
בצל לבנים חתוכים לקוביות
3 
פלפל ירוק קצוצים
3 
עגבנייה חתוכות לקוביות
1  כוס
אפונה יבשה
2 
גזר חתוכים לגפרורים
6  שיני
שום קצוצות
0.5 
ג'ינג'ר קצוץ
1  כף
כורכום (תבלין)
0.75  כפית
קינמון טחון
1  קורט
הל טחון
1  עלה
זעפרן
0.5  כף
מלח
7  כוסות
מים
200  גרם
משמש מיובש (משמשים, צימוקים, שזיפים, דובדבנים שהושרו לילה במים עם כף דבש)
25  גרם
אגוז קשיו קלוי
25  גרם
שקדים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    משרים את האורז במים למשך כחצי שעה ומסננים. בסיר עם מעט חמאה מטגנים את האורז על אש קטנה למשך 10 דקות ומניחים בצד.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר נפרד מטגנים את השום הקצוץ והג'ינג'ר עד השחמה עם הגראם מסאלה, הקינמון וההל. מוסיפים את בשר הכבש ומבשלים על אש קטנה עד ריכוך (כ-25 דקות). מוסיפים את שאר הירקות ומבשלים עד ריכוך.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את האורז, המים והזעפרן והמלח, מעלים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שמרבית הנוזלים מתאדים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הפירות היבשים יחד עם מי ההשריה, מערבבים את התבשיל, ומבשלים עד שהנוזלים מתאדים. טועמים, משלימים תיבול ומקשטים את המנה עם הקשיו והשקדים הקצוצים ומגישים.
ביריאני כבש בסגנון קשמירי

שלב 1 מתוך 4

משרים את האורז במים למשך כחצי שעה ומסננים. בסיר עם מעט חמאה מטגנים את האורז על אש קטנה למשך 10 דקות ומניחים בצד.

ביריאני כבש בסגנון קשמירי

שלב 2 מתוך 4

בסיר נפרד מטגנים את השום הקצוץ והג'ינג'ר עד השחמה עם הגראם מסאלה, הקינמון וההל. מוסיפים את בשר הכבש ומבשלים על אש קטנה עד ריכוך (כ-25 דקות). מוסיפים את שאר הירקות ומבשלים עד ריכוך.

ביריאני כבש בסגנון קשמירי

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את האורז, המים והזעפרן והמלח, מעלים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שמרבית הנוזלים מתאדים.

ביריאני כבש בסגנון קשמירי

שלב 4 מתוך 4

מוסיפים את הפירות היבשים יחד עם מי ההשריה, מערבבים את התבשיל, ומבשלים עד שהנוזלים מתאדים. טועמים, משלימים תיבול ומקשטים את המנה עם הקשיו והשקדים הקצוצים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • תוספות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ביריאני

    ביריאני

    130 דקות בינוני
  • ביריאני פרגיות

    ביריאני פרגיות

    90 דקות בינוני
  • ביריאני עוף הודי

    ביריאני עוף הודי

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים