דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ובמקום הראשון: בראוניז
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ובמקום הראשון: בראוניז

ובמקום הראשון: בראוניז

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מאיה
מתכון בראוניז שמנצח כל עוגה אחרת

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
125  גרם
שוקולד מריר
150  גרם
חמאה
1.5  כוסות
סוכר לבן
1  שקית
אבקת סוכר וניל
0.25  כוס
קקאו
1  קורט
מלח
3 
ביצה
1.5  כוסות
קמח לבן
1  חבילה
שוקולד צ'יפס
1  נתח
שקדים לא חייב
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את השוקולד, החמאה והסוכר בסיר בינוני, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים אל תערובת השוקולד סוכר וניל, אבקת קקאו וקורט מלח.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחכים כמה דקות שהתערובת לא תהיה חמה מידי (חשוב מאוד- ערבוב של ביצים בטמפ' החדר לסיר חם יכול להרוס את העוגה). מוסיפים את הביצים בהדרגה ומערבבים טוב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הקמח, ומערבבים עד שהעיסה אחידה. טובלים בקמח (שכבה דקה מאוד) את כל השוקולד צ'יפס והאגוזים, מכניסים לתוך התערובת ומערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    משמנים תבנית אפייה (המלצה: תבנית מלבנית בגודל 20 על 30 ס"מ) ומעבירים את העיסה שנוצרה.
  • שלב 6

    0 דקות
    אופים כ-30 דקות עד שנוצרת על הבראוניז שכבה קשה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מצננים את העוגה בטמפ' החדר כ-10 דקות, מפזרים עליה אבקת סוכר אם רוצים וחותכים לקוביות. בתיאבון!
ובמקום הראשון: בראוניז

שלב 1 מתוך 7

שמים את השוקולד, החמאה והסוכר בסיר בינוני, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

ובמקום הראשון: בראוניז

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים אל תערובת השוקולד סוכר וניל, אבקת קקאו וקורט מלח.

ובמקום הראשון: בראוניז

שלב 3 מתוך 7

מחכים כמה דקות שהתערובת לא תהיה חמה מידי (חשוב מאוד- ערבוב של ביצים בטמפ' החדר לסיר חם יכול להרוס את העוגה). מוסיפים את הביצים בהדרגה ומערבבים טוב.

ובמקום הראשון: בראוניז

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים את הקמח, ומערבבים עד שהעיסה אחידה. טובלים בקמח (שכבה דקה מאוד) את כל השוקולד צ'יפס והאגוזים, מכניסים לתוך התערובת ומערבבים.

ובמקום הראשון: בראוניז

שלב 5 מתוך 7

משמנים תבנית אפייה (המלצה: תבנית מלבנית בגודל 20 על 30 ס"מ) ומעבירים את העיסה שנוצרה.

ובמקום הראשון: בראוניז

שלב 6 מתוך 7

אופים כ-30 דקות עד שנוצרת על הבראוניז שכבה קשה.

ובמקום הראשון: בראוניז

שלב 7 מתוך 7

מצננים את העוגה בטמפ' החדר כ-10 דקות, מפזרים עליה אבקת סוכר אם רוצים וחותכים לקוביות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • עוגיות
  • יום הולדת
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים