דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גיוזה כיסונים יפניים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גיוזה כיסונים יפניים

גיוזה כיסונים יפניים

(0)
80 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: טל לין
כיסוני בצק מאודים במילוי פרגית וברוטב יפני

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  כוסות
קמח לבן
1  כוס
מים רותחים
2  כפות
שמן תירס
2  כפות
קורנפלור
200  גרם
נתח פרגית טחון
4  רצועות
כרוב דקות
2  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  כף
שמן שומשום
2  שיני
שום כתושות
0.25 
ג'ינג'ר קצוץ דק
1  כף
פלפל ירוק חריף קצוץ דק
1  כף
סוכר לבן
0.5  כוס
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  כף
ג'ינג'ר טחון מגורר דק
1  כף
סוכר לבן
1  כפית
שמן שומשום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מוסיפים לקערה את כל מרכיבי הבצק (קמח, מים, שמן תירס וקורנפלור), ולשים עד ליצירת בצק עם מרקם חלק, אחיד וגמיש.
  • שלב 2

    0 דקות
    עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים למנוחה במקרר במשך כשעה אחת.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את מרכיבי המלית (פרגיות ,כרוב, רוטב סויה, שמן שומשום, שום, ג'ינג'ר, פלפל ירוק חריף וסוכר) לקערה ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים לקערית את כל מרכיבי הרוטב (סויה, ג'ינג'ר, סוכר ושמן שומשום), ומערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרדדים את הבצק לעלה דק בעובי של כ- 3 מ"מ לערך.
  • שלב 6

    0 דקות
    בעזרת כוס קורצים עיגולים מהבצק המרודד.
  • שלב 7

    0 דקות
    מניחים מעט מהמילית במרכז כל עיגול.
  • שלב 8

    0 דקות
    מקפלים את הבצק, ויוצרים חצי סהר, ומדביקים.
  • שלב 9

    0 דקות
    במחבת טפלון מחממים כפית שמן קנולה.
  • שלב 10

    0 דקות
    מניחים ומסדרים את הכיסונים בשכבה אחת.
  • שלב 11

    0 דקות
    יוצקים למחבת מים עד לכ- 2/3 מגובה הכיסונים.
  • שלב 12

    0 דקות
    יוצקים כפית אחת של שמן שומשום.
  • שלב 13

    0 דקות
    מביאים לרתיחה, ומכסים. מחלישים את הלהבה לנמוכה, ומבשלים עד שכל הנוזלים מתאדים.
  • שלב 14

    0 דקות
    מוציאים את הכיסונים מהמחבת ומניחים על צלחת הגשה לצד הרוטב.
גיוזה כיסונים יפניים

שלב 1 מתוך 14

מוסיפים לקערה את כל מרכיבי הבצק (קמח, מים, שמן תירס וקורנפלור), ולשים עד ליצירת בצק עם מרקם חלק, אחיד וגמיש.

גיוזה כיסונים יפניים

שלב 2 מתוך 14

עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים למנוחה במקרר במשך כשעה אחת.

גיוזה כיסונים יפניים

שלב 3 מתוך 14

מוסיפים את מרכיבי המלית (פרגיות ,כרוב, רוטב סויה, שמן שומשום, שום, ג'ינג'ר, פלפל ירוק חריף וסוכר) לקערה ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.

גיוזה כיסונים יפניים

שלב 4 מתוך 14

מוסיפים לקערית את כל מרכיבי הרוטב (סויה, ג'ינג'ר, סוכר ושמן שומשום), ומערבבים.

גיוזה כיסונים יפניים

שלב 5 מתוך 14

מרדדים את הבצק לעלה דק בעובי של כ- 3 מ"מ לערך.

גיוזה כיסונים יפניים

שלב 6 מתוך 14

בעזרת כוס קורצים עיגולים מהבצק המרודד.

גיוזה כיסונים יפניים

שלב 7 מתוך 14

מניחים מעט מהמילית במרכז כל עיגול.

גיוזה כיסונים יפניים

שלב 8 מתוך 14

מקפלים את הבצק, ויוצרים חצי סהר, ומדביקים.

גיוזה כיסונים יפניים

שלב 9 מתוך 14

במחבת טפלון מחממים כפית שמן קנולה.

גיוזה כיסונים יפניים

שלב 10 מתוך 14

מניחים ומסדרים את הכיסונים בשכבה אחת.

גיוזה כיסונים יפניים

שלב 11 מתוך 14

יוצקים למחבת מים עד לכ- 2/3 מגובה הכיסונים.

גיוזה כיסונים יפניים

שלב 12 מתוך 14

יוצקים כפית אחת של שמן שומשום.

גיוזה כיסונים יפניים

שלב 13 מתוך 14

מביאים לרתיחה, ומכסים. מחלישים את הלהבה לנמוכה, ומבשלים עד שכל הנוזלים מתאדים.

גיוזה כיסונים יפניים

שלב 14 מתוך 14

מוציאים את הכיסונים מהמחבת ומניחים על צלחת הגשה לצד הרוטב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים