דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גלידה אפרסקים חלבית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גלידה אפרסקים חלבית

גלידה אפרסקים חלבית

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: סימה טיטו
מתכון פשוט ומהיר לגלידת אפרסקים ביתית

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
800  גרם
אפרסק מקולפים, מבושלים עד לריכוך קל
1  חבילה
אפרסק משומר 820 גרם בלי הסירופ
1  מיכל
שמנת מתוקה
1  שקית
פודינג אינסטנט בטעם וניל
3  כפות
ריבת חלב
0.5  כוס
סוכר לבן או לפי הטעם
2  כפות
ליקר דובדבנים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    5 דקות
    שמים את כל המצרכים במיקסר. מערבלים לקרם לא סמיך. אם צריך מוסיפים קצת מים או מיץ. ניתן להמיר את האפרסקים לקופסת שימורים של אפרסקים ללא הסירופ במשקל של 820 גרם, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 2

    0 דקות
    מעבירים לתבנית מתאימה (לא גדולה) או לכלי הגשה אישיים.
  • שלב 3

    0 דקות
    שומרים במקרר למוס או מקפיאים לגלידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוציאים 10 דק' לפני ההגשה. מגישים עם סירופ סילאן או אחר.
גלידה אפרסקים חלבית

שלב 1 מתוך 4

שמים את כל המצרכים במיקסר. מערבלים לקרם לא סמיך. אם צריך מוסיפים קצת מים או מיץ. ניתן להמיר את האפרסקים לקופסת שימורים של אפרסקים ללא הסירופ במשקל של 820 גרם, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

גלידה אפרסקים חלבית

שלב 2 מתוך 4

מעבירים לתבנית מתאימה (לא גדולה) או לכלי הגשה אישיים.

גלידה אפרסקים חלבית

שלב 3 מתוך 4

שומרים במקרר למוס או מקפיאים לגלידה.

גלידה אפרסקים חלבית

שלב 4 מתוך 4

מוציאים 10 דק' לפני ההגשה. מגישים עם סירופ סילאן או אחר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • שורט ברד במילוי מרמלדת פירות יער וכדור גלידה

    שורט ברד במילוי מרמלדת פירות יער וכדור גלידה

    120 דקות מאתגר
  • גלידה ביתית

    גלידה ביתית

    5 דקות קל
  • עוגיות גלידה - פריכיות אורז

    עוגיות גלידה - פריכיות אורז

    20 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד חמה עם גלידה וקצפת

    עוגת שוקולד חמה עם גלידה וקצפת

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים