דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
האלגנטית: טארט וניל ופירות סגולים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. האלגנטית: טארט וניל ופירות סגולים

האלגנטית: טארט וניל ופירות סגולים

(0)
קל
מתכונאי/ת: אינס שילת ינאי
המראה היפה שלה מרמז על הטעמים העדינים והאנינים של העוגה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
150  גרם
פתיבר קלאסי
100  גרם
חמאה מומסת
1  כף
דבש גדושה
1  כוס
גבינת שמנת (250 גרם)
3  כפות
אבקת סוכר
1  כפית
מקלות וניל
0.25  כוס
שמנת מתוקה
0  לפי הטעם
פירות יער
0  לפי הטעם
נענע
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    30 דקות
    מרסקים פתי בר במעבד מזון, עד לקבלת פירורים דקים. מוסיפים חמאה ודבש או ריבה וכשהם נבלעים בתערובת מוציאים מהמעבד. מהדקים את התערובת שהתקבלה לתחתית תבנית משומנת (תבנית טארט בגודל של אינגליש קייק (28 ס״מ אורך) בעזרת כף או תחתית של כוס. מעבירים למשך חצי שעה למקפיא.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקציפים מסקרפונה עם אבקת סוכר ותמצית וניל לקבלת קרם. מוסיפים שמנת מתוקה תוך כדי הקצפה ומקציפים לקבלת קרם יציב ואוורירי.
  • שלב 3

    0 דקות
    מזלפים או יוצקים את הקרם לתוך הקלתית ומחליקים לשכבה אחידה וחלקה. עד כאן אפשר להכין מראש ולשמור בקירור, כדי שהפירות לא יגירו נוזלים.
  • שלב 4

    0 דקות
    ממש לפני ההגשה מקשטים בפירות סגולים ועלי נענע.
האלגנטית: טארט וניל ופירות סגולים

שלב 1 מתוך 4

מרסקים פתי בר במעבד מזון, עד לקבלת פירורים דקים. מוסיפים חמאה ודבש או ריבה וכשהם נבלעים בתערובת מוציאים מהמעבד. מהדקים את התערובת שהתקבלה לתחתית תבנית משומנת (תבנית טארט בגודל של אינגליש קייק (28 ס״מ אורך) בעזרת כף או תחתית של כוס. מעבירים למשך חצי שעה למקפיא.

האלגנטית: טארט וניל ופירות סגולים

שלב 2 מתוך 4

מקציפים מסקרפונה עם אבקת סוכר ותמצית וניל לקבלת קרם. מוסיפים שמנת מתוקה תוך כדי הקצפה ומקציפים לקבלת קרם יציב ואוורירי.

האלגנטית: טארט וניל ופירות סגולים

שלב 3 מתוך 4

מזלפים או יוצקים את הקרם לתוך הקלתית ומחליקים לשכבה אחידה וחלקה. עד כאן אפשר להכין מראש ולשמור בקירור, כדי שהפירות לא יגירו נוזלים.

האלגנטית: טארט וניל ופירות סגולים

שלב 4 מתוך 4

ממש לפני ההגשה מקשטים בפירות סגולים ועלי נענע.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים