דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
הקציצות של סבתא
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. הקציצות של סבתא

הקציצות של סבתא

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
אין כמו קציצות הבשר המטוגנות של סבתא. מתכון פשוט וקל, שכיף לאכול עם פירה או אורז.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
בשר בקר טרי טחון
1  שן
שום כתושה
0.5  זר
פטרוזיליה קצוצה
2 
בצל קצוצים
0.5  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
1 
ביצה
0.5  כוס
מי סודה
0.5  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
0.25  כוס
שמן קנולה לטיגון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן, ומצננים. (ניתן לדלג על שלב זה אם רוצים לחסוך בזמן או בקלוריות).
  • שלב 2

    60 דקות
    מערבבים את הבצל המטוגן עם הבשר ושאר הרכיבים. לשים היטב ומניחים בקערה מכוסה במקרר ל-60 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    בידיים רטובות יוצרים קציצות עגולות, מגלגלים בפירורית ומטגנים בשמן, רצוי במחבת שאינה נדבקת.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים לרגע על נייר סופג ומגישים. על פירה, עם חרדל, קטשופ, או מבושלות ברוטב עגבניות.
הקציצות של סבתא

שלב 1 מתוך 4

מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן, ומצננים. (ניתן לדלג על שלב זה אם רוצים לחסוך בזמן או בקלוריות).

הקציצות של סבתא

שלב 2 מתוך 4

מערבבים את הבצל המטוגן עם הבשר ושאר הרכיבים. לשים היטב ומניחים בקערה מכוסה במקרר ל-60 דקות.

הקציצות של סבתא

שלב 3 מתוך 4

בידיים רטובות יוצרים קציצות עגולות, מגלגלים בפירורית ומטגנים בשמן, רצוי במחבת שאינה נדבקת.

הקציצות של סבתא

שלב 4 מתוך 4

מניחים לרגע על נייר סופג ומגישים. על פירה, עם חרדל, קטשופ, או מבושלות ברוטב עגבניות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים