דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ירכיים בבצל ודבש - יופי במטבח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ירכיים בבצל ודבש - יופי במטבח

ירכיים בבצל ודבש - יופי במטבח

(0)
85 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: זהבה שומרי
מתכון פשוט ונהדר לירכי עוף מושחמות ועסיסיות מבושלות בציר יין, פירות יבשים ובצל

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
10  נתחי
עוף מופרדות
5 
בצל פרוסים לפרוסות עבות
2  כפות
דבש
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
6  כפות
שמן זית משובח
0.5  כוס
משמש מיובש קצוצים
0.5  כוס
חמוציות
0.5  כוס
צימוקים
1  בקבוק
יין אדום
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

85 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצלים בסיר רחב עד להזהבה.
  • שלב 2

    0 דקות
    יוצקים את הדבש ומערבבים. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים את חלקי העוף כאשר צד העור למטה, מזהיבים והופכים צד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הפירות היבשים ואת היין ומערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מביאים את התבשיל לרתיחה ומעבירים לאש בינונית נמוכה.
  • שלב 6

    60 דקות
    מבשלים 60 דקות בסיר מכוסה, עד שנוצרים נוזלים בכמות מספקת והעוף משחים יפה.
  • שלב 7

    15 דקות
    על מנת לקבל צבע עמוק יותר, מעבירים את התבשיל לתבנית לתנור לאפיה של 200 מעלות ל-15 דקות.עלי לציין שניתן להקפיא את התבשיל ולהוציאו בעת הצורך.
ירכיים בבצל ודבש - יופי במטבח

שלב 1 מתוך 7

מטגנים את הבצלים בסיר רחב עד להזהבה.

ירכיים בבצל ודבש - יופי במטבח

שלב 2 מתוך 7

יוצקים את הדבש ומערבבים. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.

ירכיים בבצל ודבש - יופי במטבח

שלב 3 מתוך 7

מניחים את חלקי העוף כאשר צד העור למטה, מזהיבים והופכים צד.

ירכיים בבצל ודבש - יופי במטבח

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים את הפירות היבשים ואת היין ומערבבים.

ירכיים בבצל ודבש - יופי במטבח

שלב 5 מתוך 7

מביאים את התבשיל לרתיחה ומעבירים לאש בינונית נמוכה.

ירכיים בבצל ודבש - יופי במטבח

שלב 6 מתוך 7

מבשלים 60 דקות בסיר מכוסה, עד שנוצרים נוזלים בכמות מספקת והעוף משחים יפה.

ירכיים בבצל ודבש - יופי במטבח

שלב 7 מתוך 7

על מנת לקבל צבע עמוק יותר, מעבירים את התבשיל לתבנית לתנור לאפיה של 200 מעלות ל-15 דקות.עלי לציין שניתן להקפיא את התבשיל ולהוציאו בעת הצורך.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • על האש
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים