דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחמה בעג'ין
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחמה בעג'ין

לחמה בעג'ין

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
פיצת בשר: בצק שמרים שטוח שנאפה עם בשר טחון, בצל ותבלינים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1.5  כוסות
מים
1  כף
סוכר לבן
1  כף
מלח
0.25  כוס
שמן זית
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון
1  זר
פטרוזיליה קצוצה
1 
בצל גדול קצוץ
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
0  לפי הטעם
צנוברים לפי הטעם (לא חובה)
2  כפות
רסק עגבניות
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל בשמן זית, עד לתחילת הזהבה ומוסיפים את הבשר. מטגנים כעשרים דקות, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, הרסק וכוס מים.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממשיכים לבשל כ-20 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
  • שלב 3

    0 דקות
    שמים את כל חומרי הבצק במיקסר למעט המלח, מעבדים לבצק חלק כ-10 דק', ומוסיפים את המלח.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים להתפחה במקום חמים כשעה עד להתפחת הבצק.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחלקים את הבצק לעשרים כדורים ומניחים ל-20 דק' להתפחה נוספת.
  • שלב 6

    0 דקות
    מרדדים כל כדור לעלה עגול.
  • שלב 7

    0 דקות
    שמים את חומרי המלית מעל ואופים בחום של 180 מעלות במשך כ-20 דקות . בתיאבון!
לחמה בעג'ין

שלב 1 מתוך 7

מטגנים את הבצל בשמן זית, עד לתחילת הזהבה ומוסיפים את הבשר. מטגנים כעשרים דקות, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, הרסק וכוס מים.

לחמה בעג'ין

שלב 2 מתוך 7

ממשיכים לבשל כ-20 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.

לחמה בעג'ין

שלב 3 מתוך 7

שמים את כל חומרי הבצק במיקסר למעט המלח, מעבדים לבצק חלק כ-10 דק', ומוסיפים את המלח.

לחמה בעג'ין

שלב 4 מתוך 7

מניחים להתפחה במקום חמים כשעה עד להתפחת הבצק.

לחמה בעג'ין

שלב 5 מתוך 7

מחלקים את הבצק לעשרים כדורים ומניחים ל-20 דק' להתפחה נוספת.

לחמה בעג'ין

שלב 6 מתוך 7

מרדדים כל כדור לעלה עגול.

לחמה בעג'ין

שלב 7 מתוך 7

שמים את חומרי המלית מעל ואופים בחום של 180 מעלות במשך כ-20 דקות . בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים