המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בצל גדול ומוזהב במחבת עמוקה עם 2 כפות שמן.
אחרי שהבצל הוזהב מוסיפים פטריות ומטגנים עד שלא יהיו נוזלים במחבת.
מעבירים את הבצל והפטריות לקערה ומוסיפים: 5 ביצים, תוך בחישה אחרי כל ביצה, מוסיפים שמנת חמוצה, אבקת מרק פטריות, גבינת קשקבל או גבינה מגוררת אחרת, מלח ופלפל.
מעל המאפים לזרזף מעט פפריקה אדומה.
לאפות בחום 180 מעלות, כ-35 דקות
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0