דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלסלת מרנג ממולאת קציפת וניל קפוצינו עם תלתלי שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלסלת מרנג ממולאת קציפת וניל קפוצינו עם תלתלי שוקולד

סלסלת מרנג ממולאת קציפת וניל קפוצינו עם תלתלי שוקולד

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
צריכים להרשים את האורחים? הנה קינוח יפהפה וקליל להכנה.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
8  סלסילות
נשיקות מרנג מוכנות
2  חבילות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
2  כוסות
חלב
2  מיכלים
שמנת מתוקה
200  גרם
שוקולד מריר לתלתלי שוקולד
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים את הפודינג וניל קפוצינו עם החלב והשמנת לקבלת קציפה יציבה ומקררים.
  • שלב 2

    0 דקות
    להכנת תלתלי שוקולד: ממיסים את השוקולד בסיר כפול על אדים או במיקרו. מורחים על משטח שיש משומן לשכבה דקה וממתינים עד שהשוקולד מתקשה.
  • שלב 3

    0 דקות
    בעזרת הצד הקהה של הסכין מגרדים תלתלים לאורך משטח השוקולד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים את הקציפה לשקית זילוף עם פתח יציאה דמוי כוכב גדול, מזליפים מהקציפה לתוך סלסלות המרנג, מעטרים בתלתלי שוקולד ומגישים.
סלסלת מרנג ממולאת קציפת וניל קפוצינו עם תלתלי שוקולד

שלב 1 מתוך 4

מקציפים את הפודינג וניל קפוצינו עם החלב והשמנת לקבלת קציפה יציבה ומקררים.

סלסלת מרנג ממולאת קציפת וניל קפוצינו עם תלתלי שוקולד

שלב 2 מתוך 4

להכנת תלתלי שוקולד: ממיסים את השוקולד בסיר כפול על אדים או במיקרו. מורחים על משטח שיש משומן לשכבה דקה וממתינים עד שהשוקולד מתקשה.

סלסלת מרנג ממולאת קציפת וניל קפוצינו עם תלתלי שוקולד

שלב 3 מתוך 4

בעזרת הצד הקהה של הסכין מגרדים תלתלים לאורך משטח השוקולד.

סלסלת מרנג ממולאת קציפת וניל קפוצינו עם תלתלי שוקולד

שלב 4 מתוך 4

מעבירים את הקציפה לשקית זילוף עם פתח יציאה דמוי כוכב גדול, מזליפים מהקציפה לתוך סלסלות המרנג, מעטרים בתלתלי שוקולד ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתכוני קינוחים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים