דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספגטי ברוטב עגבניות עשיר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספגטי ברוטב עגבניות עשיר

ספגטי ברוטב עגבניות עשיר

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: איילה בוחניק
לא רק לילדים: פסטה ברוטב עגבניות עשיר, ניתן להגיש עם בשר או עם גבינת פרמזן מגוררת

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פסטה אסם ספגטי 8
2  ליטר
מים
0.25  כוס
שמן קנולה
0  לפי הטעם
מלח
150  גרם
רסק עגבניות
1 
בצל קטן
6  שיני
שום פרוסות
3  עלים
עלה דפנה
4 
פלפל אנגלי
0.5  כפית
סוכר לבן
0  לפי הטעם
מלח
0.5  כוס
שמן זית
0.5  כוס
מים
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    הכנת הרוטב: לחמם את השמן עם השום.
  • שלב 2

    15 דקות
    להוסיף את רסק העגבניות ולאדות על אש נמוכה 15 דקות.
  • שלב 3

    30 דקות
    להוסיף חצי כפית סוכר, גרגירי פלפל אנגלי, מלח, פלפל שחור ובצל שלם ולאדות על אש נמוכה 30 דקות עד שהרוטב מצטמצם לחצי.
  • שלב 4

    15 דקות
    הכנת הפסטה: להרתיח את המים עם המלח והשמן. לשבור את הספגטי לשניים ולשים במים הרותחים ולבשל 15 דקות עד לקבלת פסטה "אל-דנטה". לסנן את הפסטה.
  • שלב 5

    0 דקות
    להעביר את הפסטה לקערה, לשפוך עליה את הרוטב, לערבב ולתקן תיבול.
  • שלב 6

    0 דקות
    ניתן להוסיף לפסטה בשר אדום, עוף חתוך לקוביות או גבינת פרמזן
ספגטי ברוטב עגבניות עשיר

שלב 1 מתוך 6

הכנת הרוטב: לחמם את השמן עם השום.

ספגטי ברוטב עגבניות עשיר

שלב 2 מתוך 6

להוסיף את רסק העגבניות ולאדות על אש נמוכה 15 דקות.

ספגטי ברוטב עגבניות עשיר

שלב 3 מתוך 6

להוסיף חצי כפית סוכר, גרגירי פלפל אנגלי, מלח, פלפל שחור ובצל שלם ולאדות על אש נמוכה 30 דקות עד שהרוטב מצטמצם לחצי.

ספגטי ברוטב עגבניות עשיר

שלב 4 מתוך 6

הכנת הפסטה: להרתיח את המים עם המלח והשמן. לשבור את הספגטי לשניים ולשים במים הרותחים ולבשל 15 דקות עד לקבלת פסטה "אל-דנטה". לסנן את הפסטה.

ספגטי ברוטב עגבניות עשיר

שלב 5 מתוך 6

להעביר את הפסטה לקערה, לשפוך עליה את הרוטב, לערבב ולתקן תיבול.

ספגטי ברוטב עגבניות עשיר

שלב 6 מתוך 6

ניתן להוסיף לפסטה בשר אדום, עוף חתוך לקוביות או גבינת פרמזן

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספגטי אלי אוליו

    ספגטי אלי אוליו

    30 דקות קל
  • ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    15 דקות קל
  • ספגטי במגוון פטריות

    ספגטי במגוון פטריות

    40 דקות בינוני
  • ספגטי בולונז טבעוני

    ספגטי בולונז טבעוני

    35 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים