דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספגטי ברוטב שמנת, רוקפור ובטטה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספגטי ברוטב שמנת, רוקפור ובטטה

ספגטי ברוטב שמנת, רוקפור ובטטה

(0)
35 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פסטה ברוטב בטטה וגבינה עשיר ועמוק. מנה מנצחת

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פסטה אסם ספגטי 8
500  גרם
בטטה
750  מיליליטר
שמנת מתוקה
120  גרם
גבינת רוקפור
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל לבן
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
אגוז מוסקט טחון
3  כפות
שמן זית לטיגון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קולפים את הבטטה ומבשלים אותה במיקרוגל במשך כ-8 דק'. לחילופין ניתן לעטוף בנייר כסף ולחמם בתנור בחום של 180 מעלות כחצי שעה.
  • שלב 2

    0 דקות
    פורסים את הבטטה לפרוסות בעובי ס"מ ומטגנים בשמן זית עד שהבטטה הופכת פריכה. מתבלים במלח ופלפל.
  • שלב 3

    0 דקות
    במחבת עמוקה מחממים שמנת, גבינת רוקפור, מעט אגוז מוסקט, פלפל, מלח ומצמצמים תוך כדי בחישה. מוסיפים את הבטטה ומבשלים ביחד עוד דקה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מבשלים את הפסטה על פי הוראות ההכנה שעל האריזה ומוסיפים לרוטב. מומלץ להגיש עם גבינת פרמזן.
ספגטי ברוטב שמנת, רוקפור ובטטה

שלב 1 מתוך 4

קולפים את הבטטה ומבשלים אותה במיקרוגל במשך כ-8 דק'. לחילופין ניתן לעטוף בנייר כסף ולחמם בתנור בחום של 180 מעלות כחצי שעה.

ספגטי ברוטב שמנת, רוקפור ובטטה

שלב 2 מתוך 4

פורסים את הבטטה לפרוסות בעובי ס"מ ומטגנים בשמן זית עד שהבטטה הופכת פריכה. מתבלים במלח ופלפל.

ספגטי ברוטב שמנת, רוקפור ובטטה

שלב 3 מתוך 4

במחבת עמוקה מחממים שמנת, גבינת רוקפור, מעט אגוז מוסקט, פלפל, מלח ומצמצמים תוך כדי בחישה. מוסיפים את הבטטה ומבשלים ביחד עוד דקה.

ספגטי ברוטב שמנת, רוקפור ובטטה

שלב 4 מתוך 4

מבשלים את הפסטה על פי הוראות ההכנה שעל האריזה ומוסיפים לרוטב. מומלץ להגיש עם גבינת פרמזן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספגטי אלי אוליו

    ספגטי אלי אוליו

    30 דקות קל
  • ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    15 דקות קל
  • ספגטי במגוון פטריות

    ספגטי במגוון פטריות

    40 דקות בינוני
  • ספגטי בולונז טבעוני

    ספגטי בולונז טבעוני

    35 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים