דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספגטי טונה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספגטי טונה

ספגטי טונה

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: ורדה נוריאל
ארוחת צהריים או ארוחת ערב, תחליטו אתם: ספגטי עטוף ברוטב עשיר של עגבניות, פטריות, זיתים וטונה.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצל קצוץ
1 
פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
4 
עגבנייה מגורדות
1  שן
שום כתושה
1  חבילה
רסק עגבניות
1  חבילה
טונה בשמן
6 
פטריות שמפיניון טריות חתוכות
6 
זיתים מגולענים וחתוכים (לא חובה)
1  חבילה
פסטה אסם ספגטי 8
0  לפי הטעם
מלח
0.75  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0.75  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0.25  כפית
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הספגטי לפי ההוראות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים בסיר רחב את הבצל, עד להזהבה. מוסיפים שום ופלפל ומטגנים מעט.
  • שלב 3

    10 דקות
    מוסיפים עגבניות מגורדות, רסק עגבניות ותבלינים, ומבשלים על אש קטנה כ-10 דקות.
  • שלב 4

    15 דקות
    מוסיפים פטריות, זיתים וטונה, ומבשלים עוד כ-15 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים את הרוטב עם הספגטי, מגישים.
ספגטי טונה

שלב 1 מתוך 5

מבשלים את הספגטי לפי ההוראות.

ספגטי טונה

שלב 2 מתוך 5

מטגנים בסיר רחב את הבצל, עד להזהבה. מוסיפים שום ופלפל ומטגנים מעט.

ספגטי טונה

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים עגבניות מגורדות, רסק עגבניות ותבלינים, ומבשלים על אש קטנה כ-10 דקות.

ספגטי טונה

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים פטריות, זיתים וטונה, ומבשלים עוד כ-15 דקות.

ספגטי טונה

שלב 5 מתוך 5

מערבבים את הרוטב עם הספגטי, מגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספגטי אלי אוליו

    ספגטי אלי אוליו

    30 דקות קל
  • ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    15 דקות קל
  • ספגטי במגוון פטריות

    ספגטי במגוון פטריות

    40 דקות בינוני
  • ספגטי בולונז טבעוני

    ספגטי בולונז טבעוני

    35 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים