דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספגטי עם רצועות סלמי ופלפלים קלויים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספגטי עם רצועות סלמי ופלפלים קלויים

ספגטי עם רצועות סלמי ופלפלים קלויים

(0)
25 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
ספגטי על בסיס רוטב עגבניות מוכן, עם תוספות מעשירות של נקניק סלמי ופלפלים צבעוניים קלויים ביין לבן.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  כפות
שמן זית
2 
בצל קצוץ
6  שיני
שום קצוצות
300  גרם
נקניק סלאמי חתוך לרצועות
1 
פלפל אדום חתוך לרצועות וקלוי
1 
פלפל ירוק חתוך לרצועות וקלוי
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל
0.5  כוס
יין לבן
2  כפות
רוטב עם פלפלים שקשוקה
0.75  כוס
מים לפי הצורך
1  זר
בזיליקום קצוצים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

25 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים שמן זית בסיר בינוני, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים קלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את רצועות הסלמי והפלפלים החתוכים, מוסיפים מלח ופלפל שחור, יוצקים את היין הלבן ורוטב העגבניות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים היטב עם הפלפלים ובמידת הצורך מוסיפים כ-1/2-3/4 כוס מים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מבשלים את הספגטי לפי ההוראות המופיעות על גב האריזה ומגישים לצלחות.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים את הרוטב על הספגטי, מעטרים בבזיליקום קצוץ ומגישים חם.
ספגטי עם רצועות סלמי ופלפלים קלויים

שלב 1 מתוך 5

מחממים שמן זית בסיר בינוני, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים קלות.

ספגטי עם רצועות סלמי ופלפלים קלויים

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את רצועות הסלמי והפלפלים החתוכים, מוסיפים מלח ופלפל שחור, יוצקים את היין הלבן ורוטב העגבניות.

ספגטי עם רצועות סלמי ופלפלים קלויים

שלב 3 מתוך 5

מערבבים היטב עם הפלפלים ובמידת הצורך מוסיפים כ-1/2-3/4 כוס מים.

ספגטי עם רצועות סלמי ופלפלים קלויים

שלב 4 מתוך 5

מבשלים את הספגטי לפי ההוראות המופיעות על גב האריזה ומגישים לצלחות.

ספגטי עם רצועות סלמי ופלפלים קלויים

שלב 5 מתוך 5

יוצקים את הרוטב על הספגטי, מעטרים בבזיליקום קצוץ ומגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספגטי אלי אוליו

    ספגטי אלי אוליו

    30 דקות קל
  • ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    15 דקות קל
  • ספגטי במגוון פטריות

    ספגטי במגוון פטריות

    40 דקות בינוני
  • ספגטי בולונז טבעוני

    ספגטי בולונז טבעוני

    35 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים