דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספרינג רולס ברוטב סצ'ואן בוטנים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספרינג רולס ברוטב סצ'ואן בוטנים

ספרינג רולס ברוטב סצ'ואן בוטנים

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: בן שי
רול טרי ומרענן שסוגר ארוחה קלילה ומזינה עם רוטב קטיפתי מושלם

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
דפי אורז
1  חבילה
נודלס אטריות אורז דקיקות
1  ראש
חסה
3 
גזר
1  זר
כוסברה
1  זר
נענע
1  זר
בזיליקום
5 
מלפפונים
4  כפות
רוטב נוסח סצ'ואן 290 מ"ל למריחה בתוך הרול
5  כפות
רוטב נוסח סצ'ואן 290 מ"ל (לרוטב)
5  כפות
חמאת בוטנים (לרוטב)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    2 דקות
    להכנת הרוטב - שמים בקערה 5 כפות רוטב סצ'ואן ו-5 כפות חמאת הבוטנים עם מעט מים לפי הצורך, מערבבים עד המרקם הרצוי. שמים בקערית הגשה ומוסיפים בוטנים קצוצים מלמעלה (אופציונלי).
  • שלב 2

    5 דקות
    להכנת האטריות הדקות - משרים בקערה גדולה עם מים חמים לכמה דקות עד שהן די רכות אבל לא מדי ושוטפים במים קרים. מסננים ושמים בצד.
  • שלב 3

    5 דקות
    חותכים את הירקות לג׳וליאנים. גזר חותכים לגפרורים דקים, מלפפון חותכים לגפרורים דקים ללא הליבה, את החסה קורעים לחתיכות בגודל הרול ומפרידים את העלים מהגבעול.
  • שלב 4

    5 דקות
    טובלים דף אורז במים לשנייה-שתיים ומוציאים, נותנים להם להתרכך ואז מסדרים את כל המצרכים בפנים.
  • שלב 5

    2 דקות
    עושים פס קטן של רוטב סצ'ואן בפנים ומגלגלים כמו טורטייה. דף האורז הדביק צריך להידבק לעצמו ולהיסגר.
  • שלב 6

    2 דקות
    מסדרים בצלחת הגשה ומגישים עם הרוטב. לגרסה עם עוף – ניתן לשלב רצועות חזה עוף.
ספרינג רולס ברוטב סצ'ואן בוטנים

שלב 1 מתוך 6

להכנת הרוטב - שמים בקערה 5 כפות רוטב סצ'ואן ו-5 כפות חמאת הבוטנים עם מעט מים לפי הצורך, מערבבים עד המרקם הרצוי. שמים בקערית הגשה ומוסיפים בוטנים קצוצים מלמעלה (אופציונלי).

ספרינג רולס ברוטב סצ'ואן בוטנים

שלב 2 מתוך 6

להכנת האטריות הדקות - משרים בקערה גדולה עם מים חמים לכמה דקות עד שהן די רכות אבל לא מדי ושוטפים במים קרים. מסננים ושמים בצד.

ספרינג רולס ברוטב סצ'ואן בוטנים

שלב 3 מתוך 6

חותכים את הירקות לג׳וליאנים. גזר חותכים לגפרורים דקים, מלפפון חותכים לגפרורים דקים ללא הליבה, את החסה קורעים לחתיכות בגודל הרול ומפרידים את העלים מהגבעול.

ספרינג רולס ברוטב סצ'ואן בוטנים

שלב 4 מתוך 6

טובלים דף אורז במים לשנייה-שתיים ומוציאים, נותנים להם להתרכך ואז מסדרים את כל המצרכים בפנים.

ספרינג רולס ברוטב סצ'ואן בוטנים

שלב 5 מתוך 6

עושים פס קטן של רוטב סצ'ואן בפנים ומגלגלים כמו טורטייה. דף האורז הדביק צריך להידבק לעצמו ולהיסגר.

ספרינג רולס ברוטב סצ'ואן בוטנים

שלב 6 מתוך 6

מסדרים בצלחת הגשה ומגישים עם הרוטב. לגרסה עם עוף – ניתן לשלב רצועות חזה עוף.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • חברים
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • מתאבנים
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • מנת ירקות/פירות
  • מנה ראשונה
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • מנה עליונה
  • אוכל טבעוני
  • מתכוני אורז
  • מאכלים קרים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • מוקפצים ואסייתים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספרינג רולס נודלס

    ספרינג רולס נודלס

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים