דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאצ'ה וטבית עיראקי של אמא
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאצ'ה וטבית עיראקי של אמא

פאצ'ה וטבית עיראקי של אמא

(0)
590 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: איציק גילת
תבשיל עיראקי מסורתי של בשרים באורז עם קיבה ממולאת באורז ובשר. לרציניים בלבד

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
קיבת בקר מנוקה ומקורצפת בסודה לשתייה, שטופה ומושרית שעתיים בחומץ
200  גרם
קורקבנים
200  גרם
חלקי פנים: קורקבנים, כבדים, לבבות
1  כוס
אורז בסמטי שטוף ומושרה במים למשך שעתיים
1 
עגבנייה קצוצה דק
0.75  כפית
הל טחון טחון
0.5  כפית
פלפל
0.75  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  כפית
כורכום
1  כף
מלח
2 
עוף
2  כפות
רסק עגבניות
1  כפית
בהרט
1  כפית
פלפל
1  כף
מלח
6 
ביצה שבושלו מראש
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

590 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    גוזרים את עור הקיבה לפיסות המאפשרות את תפירתן בחוט רקמה ובמחט כשרוולים למילוי. (תפירה גסה). *ניתן להשתמש גם בקיבת כבש, באותו האופן. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכניסים את תערובת המילוי לתוך השרוולים התפורים. (להשאיר 1/3 שרוול ריק כדי לאפשר את תפיחת האורז בתוכו) וסוגרים את הפתח העליון בתפירה.
  • שלב 3

    0 דקות
    ממלאים סיר במים, אבקת מרק ורסק עגבניות. ומכניסים את כיסי הקיבה הממולאים אל המרק הרותח לבישול ברתיחה מתונה בת שעה אחת.
  • שלב 4

    0 דקות
    בינתיים מערבבים בקערה את מרכיבי הטבית.
  • שלב 5

    0 דקות
    מצפים סיר בנייר אפיה (תחתית ודפנות) ומניחים את תערובת הטבית בתוכו.
  • שלב 6

    0 דקות
    מסדרים מעל את נתחי העוף, הביצים המבושלות ואת כיסי הפאצה שהתבשלו.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים 4.5 כוסות מן המרק בו התבשלה הפאצה את הסיר. מביאים לרתיחה. 8.מבשלים כשעה ברתיחה מתונה. ולאחר מכן מכניסים את הסיר אל התנור לחום התחלתי בן 160 מעלות למשך שעתיים (על מנת לקבל את שכבת קרום ה"חקאקה" בתחתית ובדפנות הסיר) ולאחר מכן להנמיך את החום ל100 מעלות עד לשעת הארוחה. לפחות 5 שעות.
  • שלב 8

    0 דקות
    לפני הארוחה, מוציאים את הביצים לכלי נפרד. מניחים קערה שטוחה על פני הסיר. הופכים, מסלקים את נייר האפייה.
פאצ'ה וטבית עיראקי של אמא

שלב 1 מתוך 8

גוזרים את עור הקיבה לפיסות המאפשרות את תפירתן בחוט רקמה ובמחט כשרוולים למילוי. (תפירה גסה). *ניתן להשתמש גם בקיבת כבש, באותו האופן. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

פאצ'ה וטבית עיראקי של אמא

שלב 2 מתוך 8

מכניסים את תערובת המילוי לתוך השרוולים התפורים. (להשאיר 1/3 שרוול ריק כדי לאפשר את תפיחת האורז בתוכו) וסוגרים את הפתח העליון בתפירה.

פאצ'ה וטבית עיראקי של אמא

שלב 3 מתוך 8

ממלאים סיר במים, אבקת מרק ורסק עגבניות. ומכניסים את כיסי הקיבה הממולאים אל המרק הרותח לבישול ברתיחה מתונה בת שעה אחת.

פאצ'ה וטבית עיראקי של אמא

שלב 4 מתוך 8

בינתיים מערבבים בקערה את מרכיבי הטבית.

פאצ'ה וטבית עיראקי של אמא

שלב 5 מתוך 8

מצפים סיר בנייר אפיה (תחתית ודפנות) ומניחים את תערובת הטבית בתוכו.

פאצ'ה וטבית עיראקי של אמא

שלב 6 מתוך 8

מסדרים מעל את נתחי העוף, הביצים המבושלות ואת כיסי הפאצה שהתבשלו.

פאצ'ה וטבית עיראקי של אמא

שלב 7 מתוך 8

מוסיפים 4.5 כוסות מן המרק בו התבשלה הפאצה את הסיר. מביאים לרתיחה. 8.מבשלים כשעה ברתיחה מתונה. ולאחר מכן מכניסים את הסיר אל התנור לחום התחלתי בן 160 מעלות למשך שעתיים (על מנת לקבל את שכבת קרום ה"חקאקה" בתחתית ובדפנות הסיר) ולאחר מכן להנמיך את החום ל100 מעלות עד לשעת הארוחה. לפחות 5 שעות.

פאצ'ה וטבית עיראקי של אמא

שלב 8 מתוך 8

לפני הארוחה, מוציאים את הביצים לכלי נפרד. מניחים קערה שטוחה על פני הסיר. הופכים, מסלקים את נייר האפייה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים