דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פיז'ון של זיזי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פיז'ון של זיזי

פיז'ון של זיזי

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: זיזי
תבשיל אותנטי היישר מסלוניקי, שיוצר ארוחה טובה ומשביעה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
שעועית לימה שהושרתה במשך לילה שלם
2 
בצל יבש גדול
0.25  כוס
שמן קנולה
0.5  קילוגרם
בשר בקר או כל בשר אחר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לחמם את השמן בסיר.
  • שלב 2

    0 דקות
    לקצוץ את הבצל דק-דק.
  • שלב 3

    0 דקות
    להכניס לשמן עד שישחים כמעט שניה לפני שנשרף.
  • שלב 4

    0 דקות
    להוסיף 3 כוסות מים רותחים ולבשל כעשר דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    להוסיף את השעועית שהושרתה במשך לילה שלם, בשר וביצים.
  • שלב 6

    0 דקות
    לא להוסיף תבלינים בשלב זה.
  • שלב 7

    0 דקות
    לבשל כ-120 דקות ומדי פעם לבדוק שלא חסר מים.
  • שלב 8

    0 דקות
    בסוף הבישול להוסיף מלח.
פיז'ון של זיזי

שלב 1 מתוך 8

לחמם את השמן בסיר.

פיז'ון של זיזי

שלב 2 מתוך 8

לקצוץ את הבצל דק-דק.

פיז'ון של זיזי

שלב 3 מתוך 8

להכניס לשמן עד שישחים כמעט שניה לפני שנשרף.

פיז'ון של זיזי

שלב 4 מתוך 8

להוסיף 3 כוסות מים רותחים ולבשל כעשר דקות.

פיז'ון של זיזי

שלב 5 מתוך 8

להוסיף את השעועית שהושרתה במשך לילה שלם, בשר וביצים.

פיז'ון של זיזי

שלב 6 מתוך 8

לא להוסיף תבלינים בשלב זה.

פיז'ון של זיזי

שלב 7 מתוך 8

לבשל כ-120 דקות ומדי פעם לבדוק שלא חסר מים.

פיז'ון של זיזי

שלב 8 מתוך 8

בסוף הבישול להוסיף מלח.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • מרקים
  • חגיגה
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים