דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פלעצלך - לחמניות בצל ופרג
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פלעצלך - לחמניות בצל ופרג

פלעצלך - לחמניות בצל ופרג

(0)
120 דקות
קל
מתכונאי/ת: קרן גליה
אין כמו ההרגשה הזאת כשהבית מתמלא בניחוח משכר של לחמניות טריות ובצל, פשוט אין!

רכיבים

מנות 16

המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
0.75  כוס
סוכר לבן
3  כוסות
מים חמימים
1  כף
מלח
1  כפית
מלח
4 
בצל גדולים קצוצים דק מאוד
3  כפות
פרג (זרעים שלמים)
1  כפית
מלח
2  כפות
פרג
1  כפית
מלח לפיזור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים בצל עד תחילת הזהבה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מעבירים לקערה ומצננים לטמפ' החדר.
  • שלב 3

    0 דקות
    לשים את כל חומרי הבצק עד קבלת בתק אחיד, גמיש ומבריק.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכסים ומשהים להתפחה של כ-60 דקות במקום חמים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל- 20 חלקים. מכינם כדור מכל חלק ומשהים להתפחה כ-20 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    יוצרים גומה בכל כדור, מרחיבים אותו מעט, ושמים כף גדושה מהמלית (שצוננה לטמפ' החדר) סוגרים לכדור חלק ומפזרים מלח גס.
  • שלב 7

    0 דקות
    מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה, מקפידים להניח את הלחמניות במרחק של כמה ס"מ ולהשאיר מקום לתפיחה.
  • שלב 8

    0 דקות
    אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות.
פלעצלך - לחמניות בצל ופרג

שלב 1 מתוך 8

מטגנים בצל עד תחילת הזהבה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.

פלעצלך - לחמניות בצל ופרג

שלב 2 מתוך 8

מעבירים לקערה ומצננים לטמפ' החדר.

פלעצלך - לחמניות בצל ופרג

שלב 3 מתוך 8

לשים את כל חומרי הבצק עד קבלת בתק אחיד, גמיש ומבריק.

פלעצלך - לחמניות בצל ופרג

שלב 4 מתוך 8

מכסים ומשהים להתפחה של כ-60 דקות במקום חמים.

פלעצלך - לחמניות בצל ופרג

שלב 5 מתוך 8

מחלקים את הבצק ל- 20 חלקים. מכינם כדור מכל חלק ומשהים להתפחה כ-20 דקות.

פלעצלך - לחמניות בצל ופרג

שלב 6 מתוך 8

יוצרים גומה בכל כדור, מרחיבים אותו מעט, ושמים כף גדושה מהמלית (שצוננה לטמפ' החדר) סוגרים לכדור חלק ומפזרים מלח גס.

פלעצלך - לחמניות בצל ופרג

שלב 7 מתוך 8

מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה, מקפידים להניח את הלחמניות במרחק של כמה ס"מ ולהשאיר מקום לתפיחה.

פלעצלך - לחמניות בצל ופרג

שלב 8 מתוך 8

אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים