דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
צלי בקר ברוטב ערמונים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. צלי בקר ברוטב ערמונים

צלי בקר ברוטב ערמונים

(0)
140 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: זהבה שומרי
בשר כתף רך המתבשל לאט בציר בקר, רוטב יין וערמונים. תענוג חורפי בטעמים עמוקים.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  קילוגרם
בשר כתף (מספר 5) פרוס
1 
בצל גדול, חתוך לרצועות
2  גבעולים
תימין מיובשים
2  כוסות
ציר בקר
4 
גזרים חתוכים לשלישים
0.5  בקבוק
יין אדום
2  כפות
שמן זית
500  גרם
ערמונים בוואקום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

140 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקמחים את הבשר מכל צדדיו.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר גדול וכבד מחממים את השמן וסוגרים את הבשר המקומח מכל הצדדים.
  • שלב 3

    15 דקות
    מוסיפים את רצועות הבצל ומטגנים להשחמה. מוסיפים את הטימין, היין, ציר בקר (אפשר להמיר גם בקוביות תיבול לצלי עם מים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מערבבים ומביאים להרתחה ללא מכסה.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר הרתיחה מורידים את האש, מכסים את הסיר ומניחים להתבשל כ-60 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    לאחר שעה, מוסיפים את הגזרים והערמונים, מערבבים, ממליחים ומפלפלים ומבשלים כ-90 דקות נוספות.
צלי בקר ברוטב ערמונים

שלב 1 מתוך 5

מקמחים את הבשר מכל צדדיו.

צלי בקר ברוטב ערמונים

שלב 2 מתוך 5

בסיר גדול וכבד מחממים את השמן וסוגרים את הבשר המקומח מכל הצדדים.

צלי בקר ברוטב ערמונים

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את רצועות הבצל ומטגנים להשחמה. מוסיפים את הטימין, היין, ציר בקר (אפשר להמיר גם בקוביות תיבול לצלי עם מים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מערבבים ומביאים להרתחה ללא מכסה.

צלי בקר ברוטב ערמונים

שלב 4 מתוך 5

לאחר הרתיחה מורידים את האש, מכסים את הסיר ומניחים להתבשל כ-60 דקות.

צלי בקר ברוטב ערמונים

שלב 5 מתוך 5

לאחר שעה, מוסיפים את הגזרים והערמונים, מערבבים, ממליחים ומפלפלים ומבשלים כ-90 דקות נוספות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • דל במלח
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בצלים ממולאים ומתקתקים

    בצלים ממולאים ומתקתקים

    90 דקות בינוני
  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    120 דקות בינוני
  • צלי בקר

    צלי בקר

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים