דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
צלי בקר פשוט נהדר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. צלי בקר פשוט נהדר

צלי בקר פשוט נהדר

(0)
260 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מיכל
בשר ובצל הם שילוב שתמיד עובד, במיוחד שנותנים להם להתבשל ממושכות. הנה מתכון פשוט

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  קילוגרם
בשר בקר או 1 ק"ג
3 
בצל פרוסים דק
3  כפות
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
1  כף
שמן קנולה לטיגון
1  כוס
פטריות יער לא חובה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

260 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    יוצקים מעט שמן לתוך סיר רחב ומחממים. מניחים את נתח הבשר ו"סוגרים" אותו מכל הכיוונים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים את נתח הבשר מהסיר ומניחים בצד.
  • שלב 3

    0 דקות
    ממשיכים לבשל באותו סיר (אין צורך בהתוספת שמן!!) ומוסיפים את הבצל הפרוס, מאדים עד להזהבה קלה. מוסיפים את אבקת מרק הבצל ומערבבים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים את נתח הבשר, מקטינים את האש וסוגרים את הסיר.
  • שלב 5

    0 דקות
    נותנים לבשר להתבשל כשעתיים ותוך כדי הופכים אותו מצד לצד. אם רוצים, מוסיפים את הפטריות המיובשות בחצי השעה האחרונה.
  • שלב 6

    0 דקות
    ניתן להוסיף מעט מים - רק במקרה שאין מספיק נוזלים בסיר - בד"כ הבשר והבצל מפרישם מספיק נוזלים לרוטב סמיך ועשיר.
  • שלב 7

    0 דקות
    לאחר שעתיים מוציאים את הבשר, מקררים אותו קלות, פורסים לפרוסות בעובי הרצוי ומחזירים את הפרוסות לסיר לשעתיים נוספות (עד שהבשר מתרכך)
  • שלב 8

    0 דקות
    מומלץ להגיש לצד פירה תפו"א חם.
צלי בקר פשוט נהדר

שלב 1 מתוך 8

יוצקים מעט שמן לתוך סיר רחב ומחממים. מניחים את נתח הבשר ו"סוגרים" אותו מכל הכיוונים.

צלי בקר פשוט נהדר

שלב 2 מתוך 8

מוציאים את נתח הבשר מהסיר ומניחים בצד.

צלי בקר פשוט נהדר

שלב 3 מתוך 8

ממשיכים לבשל באותו סיר (אין צורך בהתוספת שמן!!) ומוסיפים את הבצל הפרוס, מאדים עד להזהבה קלה. מוסיפים את אבקת מרק הבצל ומערבבים היטב.

צלי בקר פשוט נהדר

שלב 4 מתוך 8

מניחים את נתח הבשר, מקטינים את האש וסוגרים את הסיר.

צלי בקר פשוט נהדר

שלב 5 מתוך 8

נותנים לבשר להתבשל כשעתיים ותוך כדי הופכים אותו מצד לצד. אם רוצים, מוסיפים את הפטריות המיובשות בחצי השעה האחרונה.

צלי בקר פשוט נהדר

שלב 6 מתוך 8

ניתן להוסיף מעט מים - רק במקרה שאין מספיק נוזלים בסיר - בד"כ הבשר והבצל מפרישם מספיק נוזלים לרוטב סמיך ועשיר.

צלי בקר פשוט נהדר

שלב 7 מתוך 8

לאחר שעתיים מוציאים את הבשר, מקררים אותו קלות, פורסים לפרוסות בעובי הרצוי ומחזירים את הפרוסות לסיר לשעתיים נוספות (עד שהבשר מתרכך)

צלי בקר פשוט נהדר

שלב 8 מתוך 8

מומלץ להגיש לצד פירה תפו"א חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בצלים ממולאים ומתקתקים

    בצלים ממולאים ומתקתקים

    90 דקות בינוני
  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    120 דקות בינוני
  • צלי בקר

    צלי בקר

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים