דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
צלעות הודו עם יין לבן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. צלעות הודו עם יין לבן

צלעות הודו עם יין לבן

(0)
100 דקות
קל
מתכונאי/ת: ניסן מדלן
מבשלים בסיר אחד צלעות הודו עם יין ותבלינים, מוסיפים תפוחי אדמה ופטריות ומעבירים לתנור. התוצאה: נתח עסיסי בטעמים עשירים לארוחה מושלמת

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  חבילות
צלעות הודו ארוזות בוואקום
3 
בצל
2  עלים
עלה דפנה
0  לפי הטעם
פלפל אנגלי
0  לפי הטעם
מלח
1.5  כוסות
יין לבן
4  כפות
שמן זית
1  סלסילה
פטריות שמפיניון
1  חבילה
תפוח אדמה חצויים במרכז כשהם שלמים
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

100 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    פורסים את הבצל ומטגנים בשמן זית עד להשחמה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים מעל את הצלעות, מפזרים מעל פלפל שחור גרוס, את עלי הדפנה והפלפל האנגלי.
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר רבע שעה, יש להוסיף כוס וחצי יין לבן , להביא לרתיחה ולא לסגור את המכסה.
  • שלב 4

    30 דקות
    לבשל על אש קטנה 30 דקות.
  • שלב 5

    60 דקות
    לאחר מכן ניתן להוסיף פטריות שלמות ואת תפוחי האדמה ולהכניס לתנור ב-150 מעלות למשך 60 דקות.
צלעות הודו עם יין לבן

שלב 1 מתוך 5

פורסים את הבצל ומטגנים בשמן זית עד להשחמה.

צלעות הודו עם יין לבן

שלב 2 מתוך 5

מניחים מעל את הצלעות, מפזרים מעל פלפל שחור גרוס, את עלי הדפנה והפלפל האנגלי.

צלעות הודו עם יין לבן

שלב 3 מתוך 5

לאחר רבע שעה, יש להוסיף כוס וחצי יין לבן , להביא לרתיחה ולא לסגור את המכסה.

צלעות הודו עם יין לבן

שלב 4 מתוך 5

לבשל על אש קטנה 30 דקות.

צלעות הודו עם יין לבן

שלב 5 מתוך 5

לאחר מכן ניתן להוסיף פטריות שלמות ואת תפוחי האדמה ולהכניס לתנור ב-150 מעלות למשך 60 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • צלעות טלה בזעפרן

    צלעות טלה בזעפרן

    120 דקות בינוני
  • צלעות בקר ביין אדום של צילי

    צלעות בקר ביין אדום של צילי

    250 דקות בינוני
  • צלעות כבש של אימא

    צלעות כבש של אימא

    120 דקות קל
  • צלעות טלה בקדרה מהירה של עגבניות ותפוחי אדמה

    צלעות טלה בקדרה מהירה של עגבניות ותפוחי אדמה

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים