דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
צלעות טלה בזעפרן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. צלעות טלה בזעפרן

צלעות טלה בזעפרן

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: זהבה שומרי
בא לכם תבשיל צלעות מהיר וגם מרשים? קבלו מתכון במינימום השקעה ומקסימום טעם

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
10  נתחי
טלה טחון
1 
כרישה פרוסה לטבעות
3  כפות
שמן קנולה
0.5  כפית
כורכום
0.5  כפית
פלפל אנגלי
2  עלים
עלה דפנה
0.5  כפית
זעפרן
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
2  כוסות
מים
2  חבילות
פטריות שמפיניון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים שמן בסיר ומאדים את טבעות הכרישה מספר דקות. מוסיפים תבלינים ומערבבים.
  • שלב 2

    10 דקות
    מניחים את הצלעות על תערובת התבלינים ומאדים קלות מכל צד. *ניתן להמיר את צלעות הטלה לצלעות בקר. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים ומבשלים כעשר דקות ברוטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות. מפזרים פטריות בתבנית ומעבירים את תכולת הסיר אל התבנית. מכסים בנייר אלומיניום ומחוררים בכמה מקומות.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים במשך כשעה וחצי - שעתיים. מסירים את נייר האלומיניום ומשחימים קלות.
צלעות טלה בזעפרן

שלב 1 מתוך 5

מחממים שמן בסיר ומאדים את טבעות הכרישה מספר דקות. מוסיפים תבלינים ומערבבים.

צלעות טלה בזעפרן

שלב 2 מתוך 5

מניחים את הצלעות על תערובת התבלינים ומאדים קלות מכל צד. *ניתן להמיר את צלעות הטלה לצלעות בקר. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

צלעות טלה בזעפרן

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים ומבשלים כעשר דקות ברוטב.

צלעות טלה בזעפרן

שלב 4 מתוך 5

מחממים תנור ל-180 מעלות. מפזרים פטריות בתבנית ומעבירים את תכולת הסיר אל התבנית. מכסים בנייר אלומיניום ומחוררים בכמה מקומות.

צלעות טלה בזעפרן

שלב 5 מתוך 5

אופים במשך כשעה וחצי - שעתיים. מסירים את נייר האלומיניום ומשחימים קלות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • צלעות בקר ביין אדום של צילי

    צלעות בקר ביין אדום של צילי

    250 דקות בינוני
  • צלעות כבש של אימא

    צלעות כבש של אימא

    120 דקות קל
  • צלעות טלה בקדרה מהירה של עגבניות ותפוחי אדמה

    צלעות טלה בקדרה מהירה של עגבניות ותפוחי אדמה

    70 דקות בינוני
  • צלעות טלה בעשבי תיבול

    צלעות טלה בעשבי תיבול

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים