דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קובות מקמח מצה ברוטב קישואים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קובות מקמח מצה ברוטב קישואים

קובות מקמח מצה ברוטב קישואים

(0)
110 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: זהבה שומרי
לא צריך לוותר על קובות טעימות בגלל פסח! תבשיל קובה מקמח מצה ברוטב עגבניות וקישואים

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.25  קילוגרם
בשר בקר טחון קצוץ קטן, לא טחון
1 
בצל קצוץ
0.5  כפית
פלפל
0.5  כפית
בהרט
0  לפי הטעם
מלח
3  כוסות
קמח מצה
3 
ביצה
0.5  כוס
שמן קנולה
1.5  כוסות
מים רותחים
10 
זוקיני חתוכים לעיגולים בעובי של 1 סמ
200  גרם
רסק עגבניות
1.5  כפות
פפריקה אדומה מתוקה
2  כפות
אבקת מרק עוף אמיתי כשר לפסח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

110 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לערבב בשר עם בצל ולהשרות במסננת כדי שיגיר את השמן והנוזלים. לאחר מכן, להוסיף את המלח, פלפל שחור ובהרט.
  • שלב 2

    0 דקות
    בקערה נפרדת לערבב את קמח המצות עם ביצים, שמן, מלח והמים הרותחים.
  • שלב 3

    0 דקות
    לשטח בכף מתערובת קמח המצות כמות בגודל של כדור קטן ולהניח כמות קטנה מתערובת הבצל. לעבוד עם ידיים רטובות כל הזמן. לסגור וליצור כדור.
  • שלב 4

    75 דקות
    הרוטב: לבשל את מצרכי הרוטב. כאשר רותח, להכניס את הקובות ולבשל 75 דקות, כדי שגם הרוטב יסמיך וגם הבשר יתבשל בתוך הקובה. יש לבשל על אש נמוכה ולא לכסות את הסיר במשך כל זמן הבישול.
קובות מקמח מצה ברוטב קישואים

שלב 1 מתוך 4

לערבב בשר עם בצל ולהשרות במסננת כדי שיגיר את השמן והנוזלים. לאחר מכן, להוסיף את המלח, פלפל שחור ובהרט.

קובות מקמח מצה ברוטב קישואים

שלב 2 מתוך 4

בקערה נפרדת לערבב את קמח המצות עם ביצים, שמן, מלח והמים הרותחים.

קובות מקמח מצה ברוטב קישואים

שלב 3 מתוך 4

לשטח בכף מתערובת קמח המצות כמות בגודל של כדור קטן ולהניח כמות קטנה מתערובת הבצל. לעבוד עם ידיים רטובות כל הזמן. לסגור וליצור כדור.

קובות מקמח מצה ברוטב קישואים

שלב 4 מתוך 4

הרוטב: לבשל את מצרכי הרוטב. כאשר רותח, להכניס את הקובות ולבשל 75 דקות, כדי שגם הרוטב יסמיך וגם הבשר יתבשל בתוך הקובה. יש לבשל על אש נמוכה ולא לכסות את הסיר במשך כל זמן הבישול.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • אביב
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים