דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קיפודי דלעת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קיפודי דלעת

קיפודי דלעת

(4)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: רון יוחננוב
המנה הכי מקורית הולכת לככב על השולחן שלכם. מיזוג טעמים מתקתקים של הדלעת עם רוטב שמקרמל אותה בשלמות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
800  גרם
דלעת חתוכה לפרוסות של 0.8 מ"מ
2  כפות
שמן זית
0.75  כוס
רוטב צ'ילי מתוק 600 מל (200 גרם)
4  כפות
רוטב לסלט וינגרט אסם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    מחממים את התנור לחום של 190 מעלות.
  • שלב 2

    1 דקות
    מרפדים תבנית לתנור בנייר אפייה.
  • שלב 3

    5 דקות
    חותכים כל פני דלעת פסים לאורך ולרוחב ומניחים על התבנית.
  • שלב 4

    5 דקות
    מברישים בשמן זית וצ'ילי מתוק ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  • שלב 5

    25 דקות
    אופים 25 דקות או עד ריכוך והזהבה.
  • שלב 6

    1 דקות
    מזלפים מעל רוטב ויניגרט.
  • שלב 7

    1 דקות
    ניתן לעטר בבצל ירוק קצוץ, שבבי קשיו ופלפל צ'ילי אדום קצוץ. מגישים חם.
קיפודי דלעת

שלב 1 מתוך 7

מחממים את התנור לחום של 190 מעלות.

קיפודי דלעת

שלב 2 מתוך 7

מרפדים תבנית לתנור בנייר אפייה.

קיפודי דלעת

שלב 3 מתוך 7

חותכים כל פני דלעת פסים לאורך ולרוחב ומניחים על התבנית.

קיפודי דלעת

שלב 4 מתוך 7

מברישים בשמן זית וצ'ילי מתוק ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

קיפודי דלעת

שלב 5 מתוך 7

אופים 25 דקות או עד ריכוך והזהבה.

קיפודי דלעת

שלב 6 מתוך 7

מזלפים מעל רוטב ויניגרט.

קיפודי דלעת

שלב 7 מתוך 7

ניתן לעטר בבצל ירוק קצוץ, שבבי קשיו ופלפל צ'ילי אדום קצוץ. מגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ט טל כהן

מושלם

הערה טען עוד

גלו עוד

  • אחר
  • חטיף
  • אפייה
  • השראה
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • אותנטי
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנת ירקות/פירות
  • מנה ראשונה
  • מנה עליונה
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים