דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קסטת קרם וניל ודובדבנים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קסטת קרם וניל ודובדבנים

קסטת קרם וניל ודובדבנים

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אופירה פחימה
במקום לקנות: מכינים בבית גלידת מסקרפונה משובחת עם דובדבנים וסירופ אדום, מצמידים שני ביסקוויטים ומקבלים קסטה מרשימה וסופר טעימה

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
28 
פתי בר בטעם שוקולד מריר שוקולד מריר, אסם
2  מיכלים
שמנת מתוקה
2  גביעים
גבינה 9%
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1  כוס
דובדבנים, מתוקים, משומרים, מגולענים, סירופ כבד, סחוט משומרים בסירופ
0.5  כוס
דובדבנים, מתוקים, משומרים, מגולענים, סירופ כבד, סחוט
0.75  כוס
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרפדים תבנית, מלבנית בינונית 30X20, בנייר אפייה.
  • שלב 2

    3 דקות
    בסיר שמים סירופ דובדבנים, סוכר, דובדבנים ומבשלים כ-3 דקות עד שהסירופ מצטמצם.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקציפים שמנת מתוקה עם חלב, פודינג וסוכר לקרם יציב. מוסיפים את גבינת המסקרפונה ומקפלים לקרם אחיד. מוסיפים לקרם את הדובדבנים עם הסירופ ומקפלים לתערובת אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצקים לתוך התבנית המרופדת בנייר אפייה, מיישרים, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוציאים מהמקפיא את הקרם שקפא. פורסים למלבנים בגודל הביסקוויט, מצמידים ביסקוויט לתוך הקרם.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכניסים למקפיא לכמה שעות כדי שהקרם יקפא מלמעלה ומלטה ותתקבל קסטה. מקשטים עם שבבי שוקולד.
קסטת קרם וניל ודובדבנים

שלב 1 מתוך 6

מרפדים תבנית, מלבנית בינונית 30X20, בנייר אפייה.

קסטת קרם וניל ודובדבנים

שלב 2 מתוך 6

בסיר שמים סירופ דובדבנים, סוכר, דובדבנים ומבשלים כ-3 דקות עד שהסירופ מצטמצם.

קסטת קרם וניל ודובדבנים

שלב 3 מתוך 6

מקציפים שמנת מתוקה עם חלב, פודינג וסוכר לקרם יציב. מוסיפים את גבינת המסקרפונה ומקפלים לקרם אחיד. מוסיפים לקרם את הדובדבנים עם הסירופ ומקפלים לתערובת אחידה.

קסטת קרם וניל ודובדבנים

שלב 4 מתוך 6

יוצקים לתוך התבנית המרופדת בנייר אפייה, מיישרים, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא.

קסטת קרם וניל ודובדבנים

שלב 5 מתוך 6

מוציאים מהמקפיא את הקרם שקפא. פורסים למלבנים בגודל הביסקוויט, מצמידים ביסקוויט לתוך הקרם.

קסטת קרם וניל ודובדבנים

שלב 6 מתוך 6

מכניסים למקפיא לכמה שעות כדי שהקרם יקפא מלמעלה ומלטה ותתקבל קסטה. מקשטים עם שבבי שוקולד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קסטת פתיבר מפנקת

    קסטת פתיבר מפנקת

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים