דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רורמה סבזי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רורמה סבזי

רורמה סבזי

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מי שלמרבה האסון לא התברך בסבתא פרסייה, חייב להשיג לו אחת, "רורמה" פירושו צלי. "סבזי" פירושו ירק והתבשיל הזה הוא צלי בקר בתועפות של עלים ירוקים

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.17  כוס
שמן קנולה
2 
בצל
1  קילוגרם
בשר בקר
4 
לימון
1  זר
פטרוזיליה
1  זר
שמיר
1  זר
פטרוזיליה
1  זר
כוסברה
1  זר
תבלין חילבה
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל
11  כפיות
כורכום
3 
לימון
0.5  כוס
אפונה יבשה מושרית לילה ומסוננת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מזהיבים את הבצל בשמן בסיר גדול. מוסיפים את הבשר ומטגנים מכל הצדדים. מוסיפים כוס מים ואת הלימונים המיובשים. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 40 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את העשבים הקצוצים. מתבלים במלח, פלפל וכורכום. מבשלים על אש גדולה 6 דק', עד שהעשבים מתרככים. מוסיפים שש כוסות מים רותחים, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים כ-120 דקות.
  • שלב 3

    10 דקות
    ארבעים דקות לפני סיום הבישול מוסיפים את הלוביה. חמש דקות לפני הסיום מוסיפים את מיץ הלימון. *ניתן להמיר את הלוביה בשעועית אדומה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 4

    0 דקות
    טועמים ומתקנים תיבול. רורמה סבזי אמור להיות תבשיל בשר בהרבה מאוד רוטב ירוק וחמוץ.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגישים חם עם אורז לבן. את הלימונים המיובשים אפשר לזרוק, למרות שפרסים אסלים נוהגים ללעוס אותם להנאתם.
רורמה סבזי

שלב 1 מתוך 5

מזהיבים את הבצל בשמן בסיר גדול. מוסיפים את הבשר ומטגנים מכל הצדדים. מוסיפים כוס מים ואת הלימונים המיובשים. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 40 דקות.

רורמה סבזי

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את העשבים הקצוצים. מתבלים במלח, פלפל וכורכום. מבשלים על אש גדולה 6 דק', עד שהעשבים מתרככים. מוסיפים שש כוסות מים רותחים, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים כ-120 דקות.

רורמה סבזי

שלב 3 מתוך 5

ארבעים דקות לפני סיום הבישול מוסיפים את הלוביה. חמש דקות לפני הסיום מוסיפים את מיץ הלימון. *ניתן להמיר את הלוביה בשעועית אדומה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

רורמה סבזי

שלב 4 מתוך 5

טועמים ומתקנים תיבול. רורמה סבזי אמור להיות תבשיל בשר בהרבה מאוד רוטב ירוק וחמוץ.

רורמה סבזי

שלב 5 מתוך 5

מגישים חם עם אורז לבן. את הלימונים המיובשים אפשר לזרוק, למרות שפרסים אסלים נוהגים ללעוס אותם להנאתם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • נבחרת בישולים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים