המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת הבצק: לערבב את כל המצרכים עד ליצירת בצק רך ודביק.
להתפיח את הבצק כרבע שעה לפחות.
לפיצות קטנות: בידיים משומנות היטב לקרוץ כדורים בינוניים ולשטח בתבנית על נייר אפייה. להכין מילוי לבחירתכם: אני שמתי רוטב פיצה בתוספת קטשופ ומעל פיזרתי חתיכות בצל, גמבה, זיתים וטונה.
לפיתות עם זעתר: לקרוץ כדורים בינוניים בידיים משומנות בשמן זית ולשטח בתבנית על נייר אפייה. לזלף מעט שמן זית על כל עיגול בצק משוטח ולפזר זעתר בנדיבות.
ללחם בצל, זיתים וגמבה: בידיים משומנות חותכים כמחצית / שליש מכמות הבצק, להוסיף חצי בצל חתוך לרצועות דקות מאוד + גמבה חתוכה לרצועות דקות +פלפל שחור גרוס + מלח גס (מעט) + זיתים חתוכים (חופן)...להניח על נייר אפייה ולהתפיח כרבע שעה. לפזר מעל זעתר.
אפייה: לאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות (טורבו) עד להזהבה יפה. זמן האפייה ללחם ארוך יותר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
כן
הצג מתכונים נוספים
הערות 1