המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים את השמנת במחבת נחושת או במחבת עם תחתית עבה.
ברגע שהשמנת מגיעה לרתיחה, מוסיפים את השוקולד ובוחשים ללא הפסקה.
כאשר מסיימים להוסיף את כל השוקולד, מוסיפים את החמאה וממיסים גם אותה.
מורידים מהאש מצננים מעט, מערבבים בעיסה את החלמונים ואז את הקוניאק ובוחשים שוב היטב.
מניחים בצד להתקרר.
כאשר השוקולד מתייצב מעט, לוקחים ממנו בכל פעם כפית אחת מלאה ובכף היד יוצרים מהעיסה כדורים.
מצפים את הכדורים בקקאו ושומרים במקרר.
מגישים בטמפ' החדר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0