המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב היטב את חלקי העוף בכל חלקי המשרה ולהניח לחצי שעה לספיגת טעמים.
להשרות את האורז במים רותחים לעשרים דקות ובינתיים לטגן את הבצלים שקצצנו דק בשמן זית עד הזהבה.
לסנן את האורז ממי ההשריה, להוסיף את הבצל המטוגן, עלי הפטרוזיליה שקצצנו דק ולתבל בתבלינים שתיבלנו את העוף.
מילוי שקית הקוקי: למלא שקית קוקי גדולה.
את חלקי העוף, תפוחי האדמה והאורז ממלאים בשכבות על מנת שכל המרכיבים יתפזרו שווה בתוך השקית ותהיה ספיגת טעמים שווה לכל המרכיבים.
לצקת פנימה את 2 כוסות מרק העוף ולסגור היטב את השקית.
לחורר כמה חורים עם קיסם להוצאת לחצים ולאפות 120 דקות בתנור בחום בינוני. להפוך בזהירות פעם אחת את השקית על מנת שתהיה השחמה יפה גם בצד השני של החגיגה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0