דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כדורי בשר צמחוניים
  1. עמוד הבית
  2. המוצרים שלנו
  3. כדורי בשר צמחוניים

כדורי בשר צמחוניים

(0)
.

על המוצר

כדורי הבשר הצמחוניים שלנו מבוססים על חלבון סויה וחיטה, ומהווים מקור נהדר לחלבון וברזל. אפשר להכין איתם בקלות מגוון ארוחות ביתיות, חמות ומנחמות, כמו קציצות ברוטב עגבניות, ספגטי מיטבולס, קדרת סלק וירקות שורש ועוד.

טוב לדעת

מנה אחת ( 6 יחידות ) של כדורי בשר מן הצומח מהווה מקור לחלבון ולברזל.

טוב לזכור

חלבון וברזל חשובים לשמירה על תזונה מאוזנת.

הוראות הכנה

יש לחמם את כדורי הבשר לפני ההגשה. בתנור/טוסטר אובן: לחמם את התנור / טוסטר אובן לחום בינוני (180°c), לחמם את הכדורים במשך 9-11 דקות. בסיר: לערבב כדורי בשר צמחוניים עם רוטב, להביאם לרתיחה ולבשל על אש בינונית במשך 8-10 דקות תוך כדי בחישה.

הצהרות תזונתיות על האריזה

ללא חומרים משמרים

מתכונים עם המוצר

הצג מתכונים נוספים

קציצות מן הצומח ברוטב פיקנטי עם גרגירי חומוס

קציצות מן הצומח ברוטב פיקנטי עם גרגירי חומוס

70 דקות קל
פסטה לבנה עם מיטבולס ברוטב אדום

פסטה לבנה עם מיטבולס ברוטב אדום

30 דקות קל
מיטבולס עם גרגירי חומוס ברוטב חריף אדום טבעול

מיטבולס עם גרגירי חומוס ברוטב חריף אדום טבעול

45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

Product Adimo

המידע באתר הינו כללי בלבד. המידע המופיע על גבי אריזת המוצר הוא המידע המעודכן והוא הקובע במקרה של חוסר התאמה.

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

תודה על הדירוג!

ניסית את המוצר?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים