מנת הקוסקוס היא מהמנות הפופלאריות בישראל. נהוג להגיש את הקוסקוס בתוספת מרק בשר וירקות, יחד, באותה צלחת, או בנפרד. הקוסקוס מופק מטחינה גסה של גרעיני חיטה מובחרת, מקורו בליבת גרעין החיטה והוא החלק בעל החלבון האיכותי של הגרעין. סוגי הקוסקוס נבדלים בגודל גרגרי הסולת (דק, בינוני ועבה) אותו קובעים בעזרת מסננות מתאימות וכולם כמובן נמצאים במגוון המוצרים של אסם. המוצרים כמובן ללא צבעי מאכל, ללא חומרים משמרים ומרכיבים טבעיים בלבד
הצהרות תזונתיות על האריזה
רכיבים טבעיים בלבד
ללא חומר משמר
ללא צבעי מאכל
Product Adimo
המידע באתר הינו כללי בלבד. המידע המופיע על גבי אריזת המוצר הוא המידע המעודכן והוא הקובע במקרה של חוסר התאמה.
הערות 0