דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אגריסטדה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אגריסטדה

אגריסטדה

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ורדית מזמר
מנה ספרדית יהודית טעימה להפליא

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כפות
קמח לבן
1.5  כוסות
מים
4 
ביצה
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
2.5  כפיות
סוכר לבן
2 
לימון סחוטים
2  כפות
שמן קנולה
1  חבילה
פטרוזיליה
2  פרוסות
חזה עוף חתוך לקוביות
1  קורט
מלח
1  קורט
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לערבב את הקמח והמים ולהעביר דרך מסננת לסיר קטן.
  • שלב 2

    0 דקות
    לטרוף את הביצים ולהוסיף לסיר, להוסיף מים עד גובה מחצית הסיר.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף אבקת מרק עוף, סוכר, לימונים ושמן.
  • שלב 4

    0 דקות
    לבשל על להבה נמוכה וכל הזמן לערבב עד שמסמיך כמו פודינג. להסיר מהאש.
  • שלב 5

    0 דקות
    במחבת משומנת לטגן את קוביות חזה העוף המתובלות במלח ופלפל שחור, להוסיף לפודינג.
  • שלב 6

    0 דקות
    לטגן את הפטרוזיליה הקצוצה ולשפוך מעל הכל עם השמן. לפזר פלפל שחור מעל.
  • שלב 7

    0 דקות
    להכניס למקרר. לאכול קר.
אגריסטדה

שלב 1 מתוך 7

לערבב את הקמח והמים ולהעביר דרך מסננת לסיר קטן.

אגריסטדה

שלב 2 מתוך 7

לטרוף את הביצים ולהוסיף לסיר, להוסיף מים עד גובה מחצית הסיר.

אגריסטדה

שלב 3 מתוך 7

להוסיף אבקת מרק עוף, סוכר, לימונים ושמן.

אגריסטדה

שלב 4 מתוך 7

לבשל על להבה נמוכה וכל הזמן לערבב עד שמסמיך כמו פודינג. להסיר מהאש.

אגריסטדה

שלב 5 מתוך 7

במחבת משומנת לטגן את קוביות חזה העוף המתובלות במלח ופלפל שחור, להוסיף לפודינג.

אגריסטדה

שלב 6 מתוך 7

לטגן את הפטרוזיליה הקצוצה ולשפוך מעל הכל עם השמן. לפזר פלפל שחור מעל.

אגריסטדה

שלב 7 מתוך 7

להכניס למקרר. לאכול קר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל בלקני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אגריסטדה כדורי בשר

    אגריסטדה כדורי בשר

    50 דקות בינוני
  • אגריסטדה בסגנון ספרדי מסורתי

    אגריסטדה בסגנון ספרדי מסורתי

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים