דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אומורייס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אומורייס

אומורייס

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סופי
חביתה יפנית מפתיעה במילוי עוף וירקות עם תיבול אסיאתי

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
אורז ארוך
1 
בצל גדול, קצוץ
2 
גזר
2  שיני
שום קצוצות
2 
עגבנייה
2  כפות
קטשופ 750 גרם אסם
3  כפות
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
100  מיליליטר
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1 
פלפל ירוק קצוץ דק (לפי הטעם)
0.5 
צ'ילי גרוס (לפי הטעם)
3 
ביצה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את האורז לפי ההוראות על האריזה.
  • שלב 2

    0 דקות
    חותכים את חזה העוף ומתבלים בפלפל, צ'ילי גרוס ובמלח.
  • שלב 3

    0 דקות
    מטגנים את הבצל על אש גבוהה עד להזהבה, חותכים את הגזרים ומוסיפים לבצל. מטגנים כחמש דקות נוספות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את השום והפלפל הירוק ולאחר מכן את חזה העוף, מנמיכים ללהבה בינונית.
  • שלב 5

    0 דקות
    בינתיים, משרים במים חמים את העגבניות, מקלפים אותן, חותכים לקוביות ומערבבים עם הקטשופ.
  • שלב 6

    0 דקות
    כשחזה העוף משחים קצת מוסיפים את תערובת העגבניות והקטשופ ומטגנים על אש גבוהה.
  • שלב 7

    0 דקות
    אחרי שנוזלי העגבניים התאדו קצת, מוסיפים את האורז המבושל למחבת ומערבבים היטב. מוסיפים את רוטב הסויה והצ'ילי ומערבבים שוב, מסירים את המחבת מהאש.
  • שלב 8

    0 דקות
    במחבת אחרת, מטגנים חביתה מצידה האחד. על הצד הלא מבושל, במרכז, מניחים מספר כפות ממלית האורז. מקפלים את החביתה בעדינות ואחרי כשתי דקות מעבירים את האומורייס לצלחת הגשה.
  • שלב 9

    0 דקות
    מזגגים בקטשופ ומגישים.
  • שלב 10

    0 דקות
    ניתן להוסיף למלית כל דבר שאוהבים כגון: פטריות, כרוב, גמבה ועוד.
אומורייס

שלב 1 מתוך 10

מבשלים את האורז לפי ההוראות על האריזה.

אומורייס

שלב 2 מתוך 10

חותכים את חזה העוף ומתבלים בפלפל, צ'ילי גרוס ובמלח.

אומורייס

שלב 3 מתוך 10

מטגנים את הבצל על אש גבוהה עד להזהבה, חותכים את הגזרים ומוסיפים לבצל. מטגנים כחמש דקות נוספות.

אומורייס

שלב 4 מתוך 10

מוסיפים את השום והפלפל הירוק ולאחר מכן את חזה העוף, מנמיכים ללהבה בינונית.

אומורייס

שלב 5 מתוך 10

בינתיים, משרים במים חמים את העגבניות, מקלפים אותן, חותכים לקוביות ומערבבים עם הקטשופ.

אומורייס

שלב 6 מתוך 10

כשחזה העוף משחים קצת מוסיפים את תערובת העגבניות והקטשופ ומטגנים על אש גבוהה.

אומורייס

שלב 7 מתוך 10

אחרי שנוזלי העגבניים התאדו קצת, מוסיפים את האורז המבושל למחבת ומערבבים היטב. מוסיפים את רוטב הסויה והצ'ילי ומערבבים שוב, מסירים את המחבת מהאש.

אומורייס

שלב 8 מתוך 10

במחבת אחרת, מטגנים חביתה מצידה האחד. על הצד הלא מבושל, במרכז, מניחים מספר כפות ממלית האורז. מקפלים את החביתה בעדינות ואחרי כשתי דקות מעבירים את האומורייס לצלחת הגשה.

אומורייס

שלב 9 מתוך 10

מזגגים בקטשופ ומגישים.

אומורייס

שלב 10 מתוך 10

ניתן להוסיף למלית כל דבר שאוהבים כגון: פטריות, כרוב, גמבה ועוד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • תוספות
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים