דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אושפלאו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אושפלאו

אושפלאו

(0)
קל
מתכונאי/ת: מיכאל הילמן
התבשיל הבוכרי המסורתי עם עוף, אורז וגזר

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
גזר
0.5  קילוגרם
אורז בסמטי
4 
עוף
3 
תפוח אדמה
1.5  כפיות
כורכום
1  כפית
כמון טחון
2  כפיות
מלח
1  כפית
פלפל
1.5  ליטר
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    קולפים את הגזר וחותכים לרצועות דקות, מטגנים את הגזר עם הכורכום בסיר גדול עד שהגזר נהיה רך.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים את הגזר ובאותו הסיר מבשלים את האורז עם מלח ופלפל (עם הגזר ונוזליו).
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר שהאורז מוכן מוציאים אותו מהסיר, מרפדים את תחתית הסיר בפרוסות תפוחי האדמה ועורמים שכבת אורז עם גזר - שכבת עוף. כך עד הסוף. מטבלים בכמון, במלח ובפלפל.
  • שלב 4

    120 דקות
    מוסיפים מים רותחים עד לגובה התבשיל ועוד סנטימטר. שמים את הסיר על אש נמוכה כ-120 דקות.
אושפלאו

שלב 1 מתוך 4

קולפים את הגזר וחותכים לרצועות דקות, מטגנים את הגזר עם הכורכום בסיר גדול עד שהגזר נהיה רך.

אושפלאו

שלב 2 מתוך 4

מוציאים את הגזר ובאותו הסיר מבשלים את האורז עם מלח ופלפל (עם הגזר ונוזליו).

אושפלאו

שלב 3 מתוך 4

לאחר שהאורז מוכן מוציאים אותו מהסיר, מרפדים את תחתית הסיר בפרוסות תפוחי האדמה ועורמים שכבת אורז עם גזר - שכבת עוף. כך עד הסוף. מטבלים בכמון, במלח ובפלפל.

אושפלאו

שלב 4 מתוך 4

מוסיפים מים רותחים עד לגובה התבשיל ועוד סנטימטר. שמים את הסיר על אש נמוכה כ-120 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אושפלאו פתיתים

    אושפלאו פתיתים

    40 דקות בינוני
  • אושפלאו פתיתים ופרגיות

    אושפלאו פתיתים ופרגיות

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים