דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אנטריקוט ביין אדום ופטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אנטריקוט ביין אדום ופטריות

אנטריקוט ביין אדום ופטריות

(0)
140 דקות
קל
מתכונאי/ת: אתי ישפה
אנטריקוט, יין אדום ופטריות הם מרכיבים לשילוב מנצח בכל ארוחה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
אסאדו (נתח שלם)
0.5  בקבוק
יין אדום יבש
6  שיני
שום קלופות שלמות
1  טיפה
מלח
1  טיפה
פלפל אנגלי אפשר להחליף בפלפל שחור רגיל
2  ענפי
רוזמרין מופרדים לעלים
3  עלים
עלה דפנה
1  סלסילה
פטריות שמפיניון טריות שלמות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

140 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר (עדיף שיהיה סיר המיועד לבישול ארוך) שמים מעט שמן וצורבים את האנטריקוט מכל צדדיו על אש גבוהה, בערך 2 דק' מכל צד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מפזרים מלח גס על האנטריקוט, מוסיפים לסיר את שיני השום השלמות, עלי הדפנה, הרוזמרין, הפלפל והפטריות בשלמותן.
  • שלב 3

    10 דקות
    לאחר צריבה של כ-10 דקות של כל המצרכים, מוסיפים חצי בקבוק יין אדום ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    90 דקות
    לאחר הרתיחה מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ-90 דקות. בתיאבון!
אנטריקוט ביין אדום ופטריות

שלב 1 מתוך 4

בסיר (עדיף שיהיה סיר המיועד לבישול ארוך) שמים מעט שמן וצורבים את האנטריקוט מכל צדדיו על אש גבוהה, בערך 2 דק' מכל צד.

אנטריקוט ביין אדום ופטריות

שלב 2 מתוך 4

מפזרים מלח גס על האנטריקוט, מוסיפים לסיר את שיני השום השלמות, עלי הדפנה, הרוזמרין, הפלפל והפטריות בשלמותן.

אנטריקוט ביין אדום ופטריות

שלב 3 מתוך 4

לאחר צריבה של כ-10 דקות של כל המצרכים, מוסיפים חצי בקבוק יין אדום ומביאים לרתיחה.

אנטריקוט ביין אדום ופטריות

שלב 4 מתוך 4

לאחר הרתיחה מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ-90 דקות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חגיגה
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רוסטביף אנטריקוט

    רוסטביף אנטריקוט

    70 דקות קל
  • צלי אנטריקוט ביין ופטריות

    צלי אנטריקוט ביין ופטריות

    140 דקות קל
  • רוסט אנטריקוט לצד תפוחי אדמה

    רוסט אנטריקוט לצד תפוחי אדמה

    120 דקות מאתגר
  • אנטריקוט על מצע פתיתים אפויים בשלושה צבעים

    אנטריקוט על מצע פתיתים אפויים בשלושה צבעים

    20 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים