דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אסדו ברוטב ברביקיו משגע
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אסדו ברוטב ברביקיו משגע

אסדו ברוטב ברביקיו משגע

(0)
170 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
בשר בבישול איטי ורוטב מצומצם וסמיך, בשרי וממכר

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.17  קילוגרם
שפונדרה עם העצם (לבקש מהקצב "בשר אסדו")
2  כפות
שמן קנולה
2 
בצל בינוניים
2 
גזר קלופים
4  כפות
רסק עגבניות
1  כוס
רוטב ברביקיו
1  כוס
ציר בקר
1  כוס
יין לבן
1  כוס
יין אדום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

170 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את האסדו בין הצלעות לפיסות גדולות ומשחימים בשמן בסיר גדול. קוצצים את הירקות ומוסיפים. מזהיבים.
  • שלב 2

    0 דקות
    יוצקים מרק בשר, יין ורסק עגבניות, מכסים ומנמיכים את האש.
  • שלב 3

    0 דקות
    מבשלים שעתיים וחצי, או שעה וחצי בסיר לחץ. מצננים קצת. מוציאים מהסיר ומורחים את הבשר בנדיבות ברוטב ברביקיו בטעם שום ודבש ומסדרים על תבנית.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים גריל עליון בתנור, אופים בערך עשרים דקות, עד שהמנה שחומה וריחנית. את הרוטב בסיר טעים להוסיף למרקי קטניות.
אסדו ברוטב ברביקיו משגע

שלב 1 מתוך 4

חותכים את האסדו בין הצלעות לפיסות גדולות ומשחימים בשמן בסיר גדול. קוצצים את הירקות ומוסיפים. מזהיבים.

אסדו ברוטב ברביקיו משגע

שלב 2 מתוך 4

יוצקים מרק בשר, יין ורסק עגבניות, מכסים ומנמיכים את האש.

אסדו ברוטב ברביקיו משגע

שלב 3 מתוך 4

מבשלים שעתיים וחצי, או שעה וחצי בסיר לחץ. מצננים קצת. מוציאים מהסיר ומורחים את הבשר בנדיבות ברוטב ברביקיו בטעם שום ודבש ומסדרים על תבנית.

אסדו ברוטב ברביקיו משגע

שלב 4 מתוך 4

מחממים גריל עליון בתנור, אופים בערך עשרים דקות, עד שהמנה שחומה וריחנית. את הרוטב בסיר טעים להוסיף למרקי קטניות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים