דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ארטיק קרם גבינה פתיבר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ארטיק קרם גבינה פתיבר

ארטיק קרם גבינה פתיבר

(0)
15 דקות
קל
מתכונאי/ת: מיס פטל
ארטיק קטיפתי ומרענן שמכינים בבית בקלילות ובמהירות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
פתי בר קלאסי טחון דק
375  מיליליטר
שמנת מתוקה להקצפה (1/2 1 כוסות)
2  כפות
אבקת סוכר
2  כפות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
200  גרם
שוקולד לבן (לציפוי)
1  כף
שמן צמחי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מקציפים את השמנת לקצפת רכה ביחד עם אבקת סוכר ופודינג וניל.
  • שלב 2

    2 דקות
    מערבבים פנימה מחצית מכמות פירורי הפתיבר.
  • שלב 3

    2 דקות
    מכניסים לתבנית סיליקון מגנום ומקפיאים.
  • שלב 4

    5 דקות
    מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד ומערבבים עם שמן צמחי.
  • שלב 5

    5 דקות
    מוציאים את הארטיקים הקפואים מהתבנית וטובלים בשוקולד המומס עד לחצי.
  • שלב 6

    2 דקות
    מפזרים מעל את יתרת פירורי העוגיות.
  • שלב 7

    1 דקות
    שומרים בהקפאה.
ארטיק קרם גבינה פתיבר

שלב 1 מתוך 7

מקציפים את השמנת לקצפת רכה ביחד עם אבקת סוכר ופודינג וניל.

ארטיק קרם גבינה פתיבר

שלב 2 מתוך 7

מערבבים פנימה מחצית מכמות פירורי הפתיבר.

ארטיק קרם גבינה פתיבר

שלב 3 מתוך 7

מכניסים לתבנית סיליקון מגנום ומקפיאים.

ארטיק קרם גבינה פתיבר

שלב 4 מתוך 7

מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד ומערבבים עם שמן צמחי.

ארטיק קרם גבינה פתיבר

שלב 5 מתוך 7

מוציאים את הארטיקים הקפואים מהתבנית וטובלים בשוקולד המומס עד לחצי.

ארטיק קרם גבינה פתיבר

שלב 6 מתוך 7

מפזרים מעל את יתרת פירורי העוגיות.

ארטיק קרם גבינה פתיבר

שלב 7 מתוך 7

שומרים בהקפאה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגיות
  • שוקולד
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • אוכל מקומי
  • מוצרי מאפה
  • אחר הצהריים
  • מאכלים קרים
  • קינוח עליון
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארטיק יוגורט מנגו

    ארטיק יוגורט מנגו

    15 דקות בינוני
  • ארטיק קינוח מגנום לבן

    ארטיק קינוח מגנום לבן

    40 דקות בינוני
  • ארטיק ג'לי פרות

    ארטיק ג'לי פרות

    5 דקות קל
  • ארטיק שוקולד מרענן

    ארטיק שוקולד מרענן

    10 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים