דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ארטישוקים ממולאים עם בשר בתוספת פול ירוק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ארטישוקים ממולאים עם בשר בתוספת פול ירוק

ארטישוקים ממולאים עם בשר בתוספת פול ירוק

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: יפה ימין
טעמם החמצמץ של הארטישוקים בשילוב עם הבשר והפול, יוצרים יחדיו מנה נפלאה בטעמה

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
10 
ארטישוק
400  גרם
פול טרי, אפשר קפוא
750  גרם
בשר בקר
1 
בצל גדול, קצוץ דק
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
כורכום
0  לפי הטעם
פלפל לבן
1 
ביצה
0  לפי הטעם
פטרוזיליה
0  לפי הטעם
אגוז מוסקט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים ומקלפים את הארטישוק ומשאירים רק את התחתיות בתוך קערה עם לימון ומים שלא ישחירו.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכינים את הבשר עם כל התבלינים והביצה וממלאים את תחתיות הארטישוק.
  • שלב 3

    45 דקות
    מטגנים בצל גדול עם שמן בסיר עד השחמה, מוסיפים את תחתיות הארטישוק ומים עד כיסוי. מוסיפים מעט פלפל, מלח וכורכום ומבשלים כ-45 דקות.
  • שלב 4

    20 דקות
    מוסיפים את הפול ומבשלים עוד 20 דקות.
ארטישוקים ממולאים עם בשר בתוספת פול ירוק

שלב 1 מתוך 4

חותכים ומקלפים את הארטישוק ומשאירים רק את התחתיות בתוך קערה עם לימון ומים שלא ישחירו.

ארטישוקים ממולאים עם בשר בתוספת פול ירוק

שלב 2 מתוך 4

מכינים את הבשר עם כל התבלינים והביצה וממלאים את תחתיות הארטישוק.

ארטישוקים ממולאים עם בשר בתוספת פול ירוק

שלב 3 מתוך 4

מטגנים בצל גדול עם שמן בסיר עד השחמה, מוסיפים את תחתיות הארטישוק ומים עד כיסוי. מוסיפים מעט פלפל, מלח וכורכום ומבשלים כ-45 דקות.

ארטישוקים ממולאים עם בשר בתוספת פול ירוק

שלב 4 מתוך 4

מוסיפים את הפול ומבשלים עוד 20 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים