דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
באחש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. באחש

באחש

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אסתי
מנת אורז בוכרי עם בשר. חגיגה אמיתית

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
בצל עגולים
400  גרם
כבד עוף
400  גרם
עגל דקות
0.5  קילוגרם
אורז בסמטי
0  לפי הטעם
כוסברה
0  לפי הטעם
שמיר
1  כפית
פלפל
1  כף
מלח
1  כוס
מים רותחים
2.5  כפות
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קוצצים את הבצל דק דק ומטגנים בסיר עד שהוא מזהיב.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים כבד עוף ובשר קצוץ דק דק ומטגנים.
  • שלב 3

    5 דקות
    קוצצים שמיר וכוסברה דק דק ומטגנים הכל ביחד 5 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הפלפל השחור והמלח, בוחשים כמה פעמים ומוסיפים מים. מביאים לרתיחה.
  • שלב 5

    0 דקות
    בוחשים, מנמיכים את האש ומבשלים 20 דק' עד שהצבע ירוק.
  • שלב 6

    0 דקות
    אחר-כך מפזרים את האורז, עושים חורים עם הכף שהאדים יצאו וסוגרים עם המכסה עד שהאורז מוכן והנוזלים יתאדו.
  • שלב 7

    0 דקות
    בוחשים הכל ביחד עד שמוכן. מכבים את האש או משאירים את המכסה סגור כמה דקות והבאחש מוכן להגשה.
באחש

שלב 1 מתוך 7

קוצצים את הבצל דק דק ומטגנים בסיר עד שהוא מזהיב.

באחש

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים כבד עוף ובשר קצוץ דק דק ומטגנים.

באחש

שלב 3 מתוך 7

קוצצים שמיר וכוסברה דק דק ומטגנים הכל ביחד 5 דקות.

באחש

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים את הפלפל השחור והמלח, בוחשים כמה פעמים ומוסיפים מים. מביאים לרתיחה.

באחש

שלב 5 מתוך 7

בוחשים, מנמיכים את האש ומבשלים 20 דק' עד שהצבע ירוק.

באחש

שלב 6 מתוך 7

אחר-כך מפזרים את האורז, עושים חורים עם הכף שהאדים יצאו וסוגרים עם המכסה עד שהאורז מוכן והנוזלים יתאדו.

באחש

שלב 7 מתוך 7

בוחשים הכל ביחד עד שמוכן. מכבים את האש או משאירים את המכסה סגור כמה דקות והבאחש מוכן להגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • תוספות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • באחש בוכרי

    באחש בוכרי

    בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים