דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
באכש - אורז בוכרי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. באכש - אורז בוכרי

באכש - אורז בוכרי

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רבקה אמוזדה
אורז ירוק מעשבי תיבול, עמוס טעמים וניחוחות. כזה שחייבים לנסות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
חזה הודו
3  חבילות
כוסברה
1  חבילה
שמיר
1 
בצל גדול
3  כוסות
אורז בסמטי
1  קורט
כמון טחון
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקצצים את הכוסברה והשמיר במעבד מזון ומניחים בצד.
  • שלב 2

    0 דקות
    חותכים את הבשר לקוביות קטנות ומניחים בצד.
  • שלב 3

    0 דקות
    חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים אותם בסיר עם 2 כפות שמן עד שמזהיב. מוסיפים את הבשר, מוסיפים מים עד מעל הבשר ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מבשלים על אש קטנה חצי שעה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את הירק הקצוץ ואת הכמון והפלפל השחור ומבשלים על אש נמוכה עוד עשר דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    שוטפים את האורז ומוסיפים לסיר, מוסיפים עוד מים עד כיסוי האורז ומביאים לרתיחה. כשהמים נספגנים מנמיכים לעוד עשר דקות עד רבע שעה. מערבבים הכל ומגישים.
באכש - אורז בוכרי

שלב 1 מתוך 6

מקצצים את הכוסברה והשמיר במעבד מזון ומניחים בצד.

באכש - אורז בוכרי

שלב 2 מתוך 6

חותכים את הבשר לקוביות קטנות ומניחים בצד.

באכש - אורז בוכרי

שלב 3 מתוך 6

חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים אותם בסיר עם 2 כפות שמן עד שמזהיב. מוסיפים את הבשר, מוסיפים מים עד מעל הבשר ומביאים לרתיחה.

באכש - אורז בוכרי

שלב 4 מתוך 6

מבשלים על אש קטנה חצי שעה.

באכש - אורז בוכרי

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים את הירק הקצוץ ואת הכמון והפלפל השחור ומבשלים על אש נמוכה עוד עשר דקות.

באכש - אורז בוכרי

שלב 6 מתוך 6

שוטפים את האורז ומוסיפים לסיר, מוסיפים עוד מים עד כיסוי האורז ומביאים לרתיחה. כשהמים נספגנים מנמיכים לעוד עשר דקות עד רבע שעה. מערבבים הכל ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • תוספות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים