דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בחש בוכרי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בחש בוכרי

בחש בוכרי

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון בוכרי קלאסי: קדירת בשר ואורז שתגרום לכולם ללקק את האצבעות

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון בקוביות קטנות
200  גרם
כבד עוף בקוביות קטנות
2 
בצל קצוצים דק
2  טיפות
שמן קנולה
1  קילוגרם
אורז בסמטי עגול
1  חבילה
כוסברה קצוצה דק
1  חבילה
שמיר קצוצה דק
1  חבילה
פטרוזיליה קצוצה דק
0  לפי הטעם
מלח
1  כפית
כמון טחון
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים עוף
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את השמן בסיר גדול, ומזהיבים בו את הבצלים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הבשר והכבד, ומטגנים חמש דקות עם ערבוב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מתבלים במלח, פלפל שחור, כמון ואבקת מרק ומכסים במים רותחים עד גובה הבשר. מכסים ומבשלים רבע שעה על אש בינונית.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את האורז. מערבבים היטב ומוסיפים עוד מים רותחים, עד לגובה של שני ס"מ מעל האורז. מגבירים להבה ומבשלים ללא מכסה, עד שכמעט כל המים נספגים באורז. מערבבים מדי פעם.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את כל העשבים הקצוצים ומערבבים היטב. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים עשרים דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מגישים חם. בתיאבון!
בחש בוכרי

שלב 1 מתוך 6

מחממים את השמן בסיר גדול, ומזהיבים בו את הבצלים.

בחש בוכרי

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את הבשר והכבד, ומטגנים חמש דקות עם ערבוב.

בחש בוכרי

שלב 3 מתוך 6

מתבלים במלח, פלפל שחור, כמון ואבקת מרק ומכסים במים רותחים עד גובה הבשר. מכסים ומבשלים רבע שעה על אש בינונית.

בחש בוכרי

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים לסיר את האורז. מערבבים היטב ומוסיפים עוד מים רותחים, עד לגובה של שני ס"מ מעל האורז. מגבירים להבה ומבשלים ללא מכסה, עד שכמעט כל המים נספגים באורז. מערבבים מדי פעם.

בחש בוכרי

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים את כל העשבים הקצוצים ומערבבים היטב. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים עשרים דקות.

בחש בוכרי

שלב 6 מתוך 6

מגישים חם. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בחש - תבשיל בשר בוכרי

    בחש - תבשיל בשר בוכרי

    70 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים